Nişan Kıyafetlerinizi De Görelim

herkese tek tek bakamadım ama baktıklarım güzeldi....
hepimizin mutluluğu ömür boyu olsun kızlar inşallah...
a.s.

evde yaptığımız için sade bir elbise seçtim

Eklentiler

• $102_0136.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $102_0142.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 46
Hepiniz çok güzel olmuşsunuz.Allah tamamına erdirsin inşallah..Dügünü olanlar varmı ? bu topikde. o kadar çokki tek tek bakarken bile insan atlayabiliyor...Kıyma senin gelinlikli resmini biliyorum.:)

tüm resimlere baktımda serap ın enerjisine hayran kaldım kızıda yanında duruyor ne güzel nişanlığını giymiş cıvıl cıvıl poz vermiş tebrik ederim seni serap hep böyle mutlu kalırsın inşaallah

bence güzel canım sadelikten yanayım nişanda.kabarık nişanlık gelinliğin farklı rengi demek bence

2 gün önce nişanımızın üzerinden 2 yıl geçtiğini fark ettik.Eşim sabah buzdolabının üzerine küçük notlar bırakmış. Nişanlılık yıldönümümüz kutlu olsun diye :) ben de topic i görünce nişan kıyafetimi ekleyeyim dedim.Bu arada o halimde yaklaşık 15 kilo daha zayıfım şu an.Nişanım evde yapılmıştı.Artık o kıyafet bana çok büyük geliyor, anneme verdim o da bir düğüne giderken giymiş:))

Eklentiler

• $Kopyası DSC00605.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 93
nişanımı evde yapmayacağımdan dolayı sade abiye şeklinde olmayacak ki sadeyi sevdiğim halde..Göçmen düğünlerini bilirsiniz yani öyle birşey ki uzak yakın akraba olsun herkes abiye giyer..

seneden seneye görüştüğünüz amcanızın tourunu diyelim bir bakmışsınız düğüne geliyo ve abiye giymiş..

benim istediğim ise renk olarak ya şeker pembesi yada nar çiçeği ve haff kırmızı çalan bir renk yada gümüş,füme..

modele gelince üstü straplez bele kadar vücudu saran ve göğüsten bele doğru kumaşı yatay şekilde belin arkasından dolaşıp tekrar ön taraftan belin yanında biten ve etek kısmı hafif kabarık ispanyol etekleri gibi ama uzun kısa parçalar halinde ince kumaş,saten,tül vs.opuyorumnanaktan

bunlarda benım nısan kıyafetım umarım begenırsınızkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $CIMG5213-video (25).jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $CIMG5213-video (67).jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 75
hepinizin kıyafetleri gerçekten çok hoş beğendim
tüm resimlere bakamadım artık bi müsait olduğumda bakarım yeniden :dance:

kızlar ykmu başka nişanlanan...ekleyin resimlerinizihihoyyyt

fikire ihtiyacım var.....boshayallersmile

herkes çok şıkkk allah mutluluğunuzu daim etsin...
ben henüz sözlü yada nişanlı değilim erkek arkadaşım askerde inşallah geldiğinde olucak bişeyler buraya bakıp fikir almak istedim...
çok farklı modeller var...

Herkesin nişan kıyafeti harika kızlar. Hele fotoğraflar süper.
Bu da benim nişan elbisem. 2 ay oldu nişanımız olalı. :asigim:

Eklentiler

• $nisannnn.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…