Nişan Kıyafetlerinizi De Görelim

prometheus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
2.767
7.747
683
Arkadaşlar,daha önce gelinliklerinizi görelim diye bir topic açılmıştı,şimdi de nişan kıyafetlerinizi görelim,var mısınız?

Son düzenleme:

canım nişan kıyafetim değil ama kına gecemde giydiğim kıyafetim.tabi resim çıkıcak mı onu da bilmiyorum.

bu da benim nişanlığım kızlarr...çok aramıştımm, en sonunda ilk beğendiğim modele dönmüştümm:)
resimler pek kaliteli değil, o yüzden rengi alttakinde biraz daha belli..nişanlığım fuşya...

Ooooo kızlar maşallah ne kadar güzel nişanlıklar bunlar böyle,pek güzel olmuşsunuz..a.s.Bu arada sadece nişan kıyafetlerinizi değil kına kıyafetlrinizi de görmek isteriz..:teytey:Nişanlı veya sözlü olmayan arkadaşlarımızın da mezuniyet-balo resimleri de olabilir,çok seviniriz..:teselli:

Allah hepinisi çooookk mutlu etsin kızlarr a.s.
bende böle bi girimşimde bulanayım söz paylaşıcam kıyafetimi sizinlee :roflol:

kızlar maşallah hepiniz birbirinizden güzel olmuşsunuz elbiseleriniz çok yakışmış ay durun ben de özendim söz elbisemi koycam bakalım beğencekmisiniz

Son düzenleme:

ay bayildim buna beeeeeeen, kirmizi kirmizi. bende muhakkak kirmizi istiyorum, modeli rengi falan cok hosmus gercekten.

Diger resimlerde öyle, ALLAH mutluluklarinizi daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…