Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar..forumda bilen bilir..23 nisanda nişanım oldu..çokk beğenerek çok para vererek aldım..moda eviyle anlaşmadan evvel burdan sormak istedim...nişanlığımı kiralıyorum..ilgilenenler özelden yazabilirler..
arkadaşlar sadece geçen hafta 23 nisanda giydim..şimdi ise düğün tarihim belli oldu 29 ekim olarak..masraflarım çoğaldığı için kiralıyorum..kadıköy nurbanu moda evinden satın aldım..düşünen arkadaşlar özelden irtibat kurarsalar daha yakından gösterme şansım olacak..farklı bir model sultan elbisesi olarak geçiyor..aldığım moda evi sitesinden bile yayınlamamıştı modeli..sırf tafta..ağır bir kumaş..36-38 beden ölçüsü...
ben tarlatanlı kullandım canım..aslında bana tarlatansız önermişti aldığım yer çünkü kendisi hafif kabarık zaten...ama benim boyum biraz kısa olduğu için göstersin biraz kendini diye tarlatan kullandım..teşekkür ederim yine de..