merhaba kızlar ben nişan kıyafetimi aldım ama ben kapalıyım kıyafetim ise straplez satıcı kadın kol dikelim dedi ben bolero istemiyorum bende kabul ettim aranızda hiç kol yaptıran var mı abes duruyor mu çok kararsızım hadi olmazsa son dakka da istediğim gibi içime sinmeyen bişey giymek istemiyorum yaptıran veya gören varsa bana bilgi verebilirmi ya pazartesiye kadar vaktim var :18:
Kol yaptır bencede. Fakat bolero kolu gibi olmasın. Hnai bolerolarda kol düz oluyor ya. Yani omuz kısmına eklendiğinde eğreti durmasın. Etek kısmının tülleriyle (bi kaç kat tül) bilekten oturan bir model yaptırabilirsin aynı zamanda omuz kısımlarında göğüs kısmında olan ışıltılardan attırabilirsin. Böylelikle sonradan kol eklendiği hem belli olmaz, hemde narin bir fiziğin var anladığım kadarıyla, kollar kaba durmaz
bende kol düşünüyorum ama çok tereddütlüyüm aklım almıyo sırtını ön dekoltesini nasıl kapatacaklar diye ..evet kol dar olack satenden üstü işlemeli tül olacak insallah
[sıze=3]merhaba kızlar ben nişan kıyafetimi aldım ama ben kapalıyım kıyafetim ise straplez satıcı kadın kol dikelim dedi ben bolero istemiyorum bende kabul ettim aranızda hiç kol yaptıran var mı abes duruyor mu çok kararsızım hadi olmazsa son dakka da istediğim gibi içime sinmeyen bişey giymek istemiyorum yaptıran veya gören varsa bana bilgi verebilirmi ya pazartesiye kadar vaktim var :18:
kol yaptır derim ben canım bende senle aynı durumdayım kapalıyım ve bu yüzden hiç uygun kıyafet bulamıyorum nişan kıyafetini boydan ayrınılı şekilde bi fotosunu koysan çok sevinirim bana fikir olur :))
kol yaptır derim ben canım bende senle aynı durumdayım kapalıyım ve bu yüzden hiç uygun kıyafet bulamıyorum nişan kıyafetini boydan ayrınılı şekilde bi fotosunu koysan çok sevinirim bana fikir olur :))
canım bugün provam vardı bu kollu hali..kadın kolu yapmış ama straplez oldugu için sırt oldugu gibi acık örtüyle kapatırlar dedi ama benim içime sinmedi bunu söktürmeye ve bolero diktirmeye karar verdim yoksa sırı ne kadar kapatırlarsa kapatsınlar robot gibi olurmuş kafanı vucudunla birlikte saga sola dönderebilirmişsin vs birsürü dezavantajları var içim de rahat etmeyince o riski göz aaltına alamadım ve boleroya karar verdim örtümü de duvaklı yaptıracagım etek başlama noktasına kadar o sebeple bolero çok yama görünmeyecek..ayy insallah herşey içime siner çok tereddütlüyüm :26::44:
canım bugün provam vardı bu kollu hali..kadın kolu yapmış ama straplez oldugu için sırt oldugu gibi acık örtüyle kapatırlar dedi ama benim içime sinmedi bunu söktürmeye ve bolero diktirmeye karar verdim yoksa sırı ne kadar kapatırlarsa kapatsınlar robot gibi olurmuş kafanı vucudunla birlikte saga sola dönderebilirmişsin vs birsürü dezavantajları var içim de rahat etmeyince o riski göz aaltına alamadım ve boleroya karar verdim örtümü de duvaklı yaptıracagım etek başlama noktasına kadar o sebeple bolero çok yama görünmeyecek..ayy insallah herşey içime siner çok tereddütlüyüm :26::44:
inş canım istediğin gibi olur herşey ya erkeklerin işi ne güzel walla bi takım alıyolar heryerde giyiniyorlar bide bize bak çile çekiyoz resmen Allah yardımcımız olsun :))
inş canım istediğin gibi olur herşey ya erkeklerin işi ne güzel walla bi takım alıyolar heryerde giyiniyorlar bide bize bak çile çekiyoz resmen Allah yardımcımız olsun :))