• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan kıyafetim için yardım:(

cnm selam valla salonun çok hoşuma gitti ben böle tahmin etmiyodum bence kesinlikle yeni bi nişanlık bak ama düz bakma bence hafif kabarık olsun çünkü buraya gider benim nişan da salonda olcak ben de 600 e diktiriyorum kırmızı ve hafif kabarık organze ve fransız güpürlü cnm .. sende o tarz bişey yap bence

sağol cnm işte bakalm anlaştık terziyle koyduğum fotodaki nişanlığın fuşyasını, saten ve taş işlemeli olarak. bakalım bu sefer nası bişi ortaya çıkacak. snn nişan nezmndı? bitince nişanlığının fotoğrfnı koyarsın artık

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Mayısta nişanım var. Baştan evde olacak diye düşünmüştük ve bir abiye aldım. Açıkçası evde olacağı için ve sevmediğim için kabarık modelleri hiç düşünmedim bile. Ama sonradan gelecek kişi çok olacağından dışarıda nişan yapmaya karar verdik. Bir cafenin üst katında küçük bir salonda yemekli bir nişan yapacağız. Benim bu kıyafetimde o gün için basitmi kalır, yeni bir kıyafetmi düşüneyim çok kararsızım. Ayrıca kıyafette gülün üzerine ve etrafına taş işlenecek, güpür bolero dikilecek öyle düşünüp yorum yaparsanız sevinirim.fisfisfis

Canım bence çok hoş kıyafetin ki ben nişan kıyafetinin sade olmasından yanayım.Sadelik her zaman cok daha iyidir

bencede çok hoşş ben kabarık sevmiyorum ya:olmaz: sözlünde aynı renk kravat takar uyum sağlamak lazımmmmmm...güle güle giyin çok şık ve zarif olcaksın bence mutluluklar:nazar:

Çok hoş bir kıyafet bence birde taşlar işlenecekmiş daha da güzel olacağına eminim..
Allah tamamına erdirsin mutluluklar a.s.:nazar:

arkadaşlar çok sağolun beğenmenize sevindim ama kimse bi önceki sayfayı okumamış sanırım. burda beğenmeyen olmadı kıyafetimi ama gerçekte çevremde herkes çok basit kaçacağını, yemekli bi nişan için çok sade olacağını söyleyince değiştirmeye karar verdim. kabarık bi model diktiriyorum şuan, aslında kabarık modelleri bnde pek sevmesem de:) kabarık olmayıp yeterince ağır bi model beğenemediğim fisfisfisiçin

Back