• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan kıyafetim için yardım:(

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Mayısta nişanım var. Baştan evde olacak diye düşünmüştük ve bir abiye aldım. Açıkçası evde olacağı için ve sevmediğim için kabarık modelleri hiç düşünmedim bile. Ama sonradan gelecek kişi çok olacağından dışarıda nişan yapmaya karar verdik. Bir cafenin üst katında küçük bir salonda yemekli bir nişan yapacağız. Benim bu kıyafetimde o gün için basitmi kalır, yeni bir kıyafetmi düşüneyim çok kararsızım. Ayrıca kıyafette gülün üzerine ve etrafına taş işlenecek, güpür bolero dikilecek öyle düşünüp yorum yaparsanız sevinirim.fisfisfis

Eklentiler

• $A.jpg
    $A.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 104
  • $2.jpg
    $2.jpg
    3,1 KB · Görüntüleme: 121
  • $Görüntü047.jpg
    $Görüntü047.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 106
Bence gayet şık gorunuyor.Ama ıcıne de sinmezse tekrarı olmayacak bır gun o yuzden degısıklıge gıt ama model de renk de harıka.

Hayat boyu mutlulukla ınsallah...

bencede gayet hoş kucuk bi organizasyon icin cok cafcafa gerek yok
zaten hic hazetmiyorum kabarık nişanlıklardan kabarık sadece gelinlik olurboshayallersmile

şık görünüyor bence, rengide güzel.
sen yine bak, daha beğendiğin bir model olursa alırsın içinde kalmasın ..
yada istersen şimdi bunu giyersin kınanda daha kabarık bi model alırsın istersen .

Başta bende çok beğenerek, içime sinerek almıştım. Ki evde olacağı için eve çoktu bile. Ama dışarda yapacağımı duyup bu kıyafeti gören herkes "bi arkadaşının düğüne giderken giyilebilecek kadar sıradan ve sade" yorumunu yapıp beni kararsız bıraktılar. Ve o gün benden başka abiye giyen en az 5-6 kişi olacağını tahmin edip arada kaybolmak istemiyorum. Ama kabarık modelde beğenemiyorum:( siz olsanız dışarıda yapılacak nişanınzda bunu giyerdiniz yani?

ben de evde yaptım nişanımı , kabarık model eve gitmezdi zaten ve kabarıkları sevmiyorumda ayrıca
taffta kumaşdan , bikaç kat olduğu için kendinden hafif kabarık haki yeşil bir elbise altım , üstündede bakır rengi işlemeleri vardı , herkes bayıldı.
tafta kumaş elbiselere bir göz at derim . bir kez olacak nişanın ,içine sindiği gibi giyin , n e istiyosan onu yap içinde kalmasın

doğru, aynı zmnda başka modellere de bakmalıyım ama her tarafta abiyeler sanki sözleşilmiş gibi birbirinin aynı. bulduğum en farklı model buydu açıkçası. Ki evde olduğu halde snde kabarık ve işlemeli giydiğini söleyince, dışarıda olacak bi nişana düz etekli bu model sade sanırm evetbilmiyorumkismile

:nazar:hayırlı osun çok güzelmiş kıyafet gerçekten ama dışarda yapacaksan çok abiyeli gelen olur sende aralarında kaynaya bilirsin birazdaha araştır buursun inş daha güzelini

renk ve model çok hoşmuş (: zaten ufak bi yer tutucakmışsın bence yakışır.Ama bol çeşit var yani gidip araştırabilirsin içinde kalmasın

Kıyafetin Bi CAfe için gerçekten çok uygun..
Hiç düşünme bile bence kabarık mükemmel olucaksın

sağolun arkadaşlar=) ama cafe çkta küçük deil üst katında 2salon war biri 400kişilik biri 200kişilik. yani düğün yapanda warmış orda bna göre küçük olsada=) ama beğenmenize sevindim

Smyraa kıyafetin çok hoş bence cafe içinde uygun...

Benim de mayısta nişanım olacak kısmetse fakat henüz bi mekan bulamadık... max 200 davetlimiz olacak...Sen nereden, hangi cafeyi tuttun öğrenebilirmiyim?akannehir

bence gayet sade ve şık benım hosuma gıttı yanı rengıde gusel bıde canım omur boyu mutluluklar dılerım sımdıden

sağolun arkadaşlar beğenilince kafamda soru işaretleri azalıo:) milkie cafeyle tam olarak anlaşmadık henüz ama büyük ihtimalle orada olacak: istanbul bahçelievlerde yaren cafe. Googledan Cafe Yaren diye aratırsan hem mekanın hem üst katının resimleri de var sitesinde. Salon ücreti, menü seçenekleri ve ücreti hepsi yazılı orda. Biz yemekli 150kişi için 4500 diye anlaşıcaz sanırım. CADIARZU

cnm bence gayet sade ve güzel üstünde oynama yapmak istersen yap ama başka bi kıyafet almaya gerek yok benimde nişanım dışarda ve yemekli oldu senin kıyafetinden daha sade bir abiyeydi o gün saç makyaj olunca gecenin en güzeli sen oluyorsun merak etme yerimseniben

canım bence sade ve güzel.. nişan cafe de olacak diyorsun cafeye göre gayet uygun bence. saç ve makyajla tamamladığında çok daha hoş olur.yalnız üstüne bolero yaptıracaksan o sade olmasın taşlı falan yaptır derim ben cnm

$image-ACE6_4B278104.jpg

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar ama ben hayatımda tek bi gün giyeceğim kıyafet için aklımda soru işaretleri kalmasın diye nerde nasıl yapılcağı kesinleştikten sonra yeniden yeni bir kıyafet bakmaya karar verdim.Ve yine bu sitede bir arkadaştan görüp beğendiğim, eklediğim(becerebldiysem eklemeyi:)) bu resimdeki nişanlığın fuşya rengini diktirmeye karar verdim. Bu modelin fuşya rengi, hakim yada prenses yaka ve uzun kollusu olacak. Belinden göğsüne doğru hafif, göğüs kısmında yoğunlaşan taş işleme ve kol ağızlarında işleme olacak.600TLe anlaştım terziyle iyi mi szce?

$ust9.jpg
ha buarada daha önce resim eklemeyi becerememiştim ama bu da nişanın olcağı yer inş. cafenin üst katı diyince tam olarak anlaşılmadığı için bu seferki kıyafeti de abartılı bulursunuz die eklim=)

Back