Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten pahalı kızlar ya bende ne yapıcağımı sasırmış durumdayım
bence diktirmek çok sorun :s istanbulda kuzenimin kınasında oturup ağlayacaktık neredeyse :s
kınadan bir gece önce ancak aldı yerleri süpürmesi gereken elbise ayak bileğinde kaldı :s
ben onun düğünü için altı saten üstü çiçek desenli tülden önü kısa arkası kuyruklu bir modeli 200 liraya almıştım. nişanda da abiye düşünüyorum kabarık gelinlikten de nişanlıktan da nefret ediyorum :s çok klasik geliyor bana hem de cümbür cemaat abiyeci abiyeci dolaşınca direk bi kazıklanıyorsunuz ve herkese sattıkları aynı tarz kabarık modası geçmiş şeyleri zorla satıyorlar nişanda böyle olur şöyle olur diye.
gayet normal bi şekilde annemle falan gidip elbise bakar gibi alıp gelicem kuaför olayını da kuzenlerimde öyle yaptık kuzenimizin düğünü var diye kıza nişan saçı yaptırdım gayet yediler topuz parası ödedik çokta güzel oldu
kızlar birşey sorucam nişan elbiselerini erkeğinkini kız tarafı kızınkini erkek tarafı alır diye biliyorum doğru mu?