• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Kıyafeti :S

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Kızlar Nişan kıyafeti arıyorum. Daha doğrusu önümüzdeki haftalarda İstanbulda arayacağım akannehir
İstanbulda abiye kıyafet bulmak için nerelere bakmam gerekir?

bide ben bu elbiseye bayıldım ama Türkiyede yokmuş bu elbiseden mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Watermelon latisha maxi dress - Evening & party dresses - Dresses - Women -

cok güzel bir elbise basit gibi görünüyor ama değil bence kıvrımlarını ayarlamak vucuda oturtmak bende cok beceri ister

cok güzel bir elbise basit gibi görünüyor ama değil bence kıvrımlarını ayarlamak vucuda oturtmak bende cok beceri ister

Teşekkür ederim zuzucum opuyorumnanaktanResmi büyültünce o pile gibi olan yerler elbiseyi daha şık gösteriyo

bu arada topiki yanlış yere açmışım akannehir

rica ederim tatlm...opuyorumnanaktan bak hatta sana mağaza ismide vereyim,cengiz aktürk biraz pahalıdır ama çok çok güzel elbiseler var...ben elbisemi aldktan sonra oraya baktm,birazck içimde kaldı...onun sırasına bak işte tatlım,inş içine sinen bişeler bulabilrsin

Türkiyede zaten sadece cevahirde var ama
bu model Türkiyeye hiç gelmemiş :(
neyse zaten benim aldığım elbisede en az bu elbise kadar güzeldi :)

ayy canım benim çok sevindim beğenmenize teşekkür ederim
Bakırköyde
ADN diye bi yer var adı ADNAN :)
ordan almıştım

elbisenin rengi çok çok çok güzel. bayıldım desem yeridir. eğer uzun boylu ve birazda fiziğin güzelse elbise harika durur.
debenhams cevahirde var, bence mağaza müdürüyle konuşup çok beğendiğini ve nişanında bunu giymeyi çok istediğini söyle. belki diğer ülkelerden ilteyip getirler.

başka alternatifler arıyorsan da elbise için fatih, bakırköy, eminönü, kadıköy, osmanbey ve ümraniye ye bakabilirsin.

Back