• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan kıyafeti için yardım :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

derin86

çokkk aşık :)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2009
12
0
86
İstanbul
Arkadaşlar; 20 aralıkta nişanlanıyorum ama kıyafet konusunda çokkk kararsızım bana model konusunda yardımcı olabilirmisiniz fisfisfis sade ve hoş bir abiye düşünüyorum bulduğunuz modeller varsa gösterebilirmisiniz :Saruboceq:

hmm bir de nişanım evde yapılacak yiyecek olarak ne hazırlasam sizce? :sm_confused:

Nişanda damada takı takmalımıyız kız tarafı olarak?

Son düzenleme:
nian1.jpg

nian5.jpg

nianlk7.jpg

nian3.jpg

nian4.jpg

nian6.jpg

Ben nişan yapıcağımı düşündüğüm zamanlarda bu modelleri internetten bulmuştum canım..
Ama nişandan vazgeçtiğim için bunlara pek ihtiyacım kalmadı kaydirigubbakcemile3
Umarım fikir verebilir ve yardımcı olabilrm..
Bu modellerden 3. resimdeki hariç diğerleri modacı Abed Mahfouz'a ait modellerdir..
Abed Mahfouz'un kendi sitesine girip ordanda model seçebilirsin..
Yapıcanız yemek konusunda bi kaç çeşit börek zeytin yağlı ve etli dolma kurabiye çeşitleri gibi şeyler yapabilrsiniz canım veya gerçekten ev yemeklerini güzel yapan bildiğiniz bi yerden siparişte verebilirsiniz..
Takı konusundada kız tarafı erkekğe saat takar benim bildiğim..
Bişe takma konusundada evet takılır erkeğede..
Şimdiden mutluluklar..
Allah bi ömür ayırmasın..

4. modeldeki cok hos gögüs dekoltesini azaltmak gerekir birde rengini degistirmeli ne renk seversin?

benim de 19 unda kalabalık bi sözüm olcak...ben de saat takıldığını duydum..ama nasıl ve nerden alacağımı bilmiyorum...geçen yıl akrabalar kuyumcudan almışlardı...hem çok gereksiz pahalı hem kullanışsız hem çirkin..üstelik hiç beğenmedim ki kullanmayacağını da biliyorum..off iki haftam var..ilçedeyim karar verip antalyaya gitmem gerek...
Elbiseler için de bence ev içinde olacak bi nişan için çok fazla resimdekiler...Ben çok aradım önü ve arkası V uzun elbiselerden saten gibi daha şık bi kumaştan gece mavisi yeşil tonlarında.....hem çok şık hem de çok sade...ama bulamadım..istanbulda olduğun için şanslısın

Herkezin kendi tercihidir tabikide fakat şöyle bişey var bu Nişan söz değil..
Açıkcası gelen misafirlerden biri gbi durmak istemem kendi nişanımda..
Tabiki abartıcas kokoş olcas bu bizim nişanımız..
Salonda falan olmasıyla alakası yok bence..
Benim kuzeniminde sözüyle nişanı bir olmştu ve evdeydi hiçte öle sade bi elbise giyimde abartı olmasın saçlarım falan diye bi derdi yoktu..
Bende sözlendim konumda resimlerimde var ne abarttım ne sadeydim çnkü bu sözdü..
Başta saçlarım abartımı diye düşündüm ama sonuçta sözlenicek bnm arada dikkt çekmem belli olmam lazm misafir değilim ben bu bnm en özel günlerimden biri sonuçta..
Herkezin görüşü zewki farklıdır..
Kimi sadelikten yanadır kimi kokoşluktan..
Burda başka arkdşnda bnm eklediğimz resimler war umarm içlerinden biri sana hitap ederde yardımcı olmş oluruz..

ilk modellerden birine benzer bişey seç.
ama 290 aralık yakın bir tarih diktirmek için kısa bir süre gibi bence.
ondan hazır şeylere bak derim.
deneyince üstünde nasıl durduğu önemli.
ben de nişan yaptım okadar çok elbise denedim ki:S
sonunda buluyorsun sana uygun olanı.

abartılı olmasın derken ben evde kabarık olmaz derim mesela bu benim için bir abartıdır.
yoksa yap güzelce makyajını saçını giy yere kadar elbiseni.
bir defa oluyor gündelik elbiseyle olmaz bu işler.
sözümde bile nişandan farkı yoktu elbisemin iyiki de öle yaptım

kıslar herkese çokk teşekkürler yardımlarınız için,dün fatih te bir mağazada kendime uygun bir kıyafet bulabildim sonunda resimlerimi koyacağım buraya bakarsınız :)

valla bencede evde bile olsa herşey süper olmalı,saçın,makyajın.Boşver aman en iyisi olsun.ıkram konusunda da fazla abrtma bence bu nişan ve nişanı kız tarafı yapar fazla masrafa gelmesin salonda olsa kurabiye pasta tamam evde olduğu için ne bileyim sarma dolma,börek ekstradan yeter bence

Ayrıca takı konusunda eğer saat takarsan düğünde ne takacaksın bence annen veya baban bir çeyrek taksın yeter biz saati düğünde taktık.Ayrıca nişan takıları kıza kalır bizde

Ay öyle ceyrek felan olurmu ABERK :1shok:

biz kardesimin nisanini salonda yaptik.
abiye aldik cok hafif kabarikti, cokda güzel olmustu
seninki evde olcakmis ama yinede abiye seklinde olmali saten en azindan. saclarinida yaptir kuaförde bence,
evde olsa bile nisan kizisin yani cok asiri sade ye kacma bence.

ev yemekleri sormussn, arkadasimin nisani evde olmustu ne ararsan vardi ama
pogaca,sarma,2 cesit salata (mesela patatets salatasi bide normal salata olabilir)
börek,
sonra tatli felan iste pasta kurabiye vs

taki olarakta
biz damada saat taktik, kizkardesime de altin kelepce taktik
erkek tarafi bi bilezik takti iste :1closedeyes:

Back