Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Heh işte bende bunu düşünüyorum. Fazla genç kişi olmayacak zaten. Genç olarak gelecekler de eminim siyah giyerler. E nişan sahibi de siyah giyecek. Ben kalkıp da renkli giyersem herkesin içinde göze batacacağım sanki benim nişanımmış gibi olacak diye korkuyorum
laviienrose
ya çok bildiğimden değil ama düğünde nasıl beyaz giyinilmiyorsa nişanda da gelinle aynı renk giyinmemek ve gelinin özel olması gerektiği söylenir. Buna uyan var uymayan var elbette, düğünde beyaz giyinmez kadar bariz bir kural değil. Ama genelde buna dikkat edilen merasimlerde renk uyumu daha güzel oluyor.
Örnek vereyim, benim nişanında eltilerim ve kardeşlerim benim kıyafet almamı beklemişlerdi ne giyeceklerine karar vermek için, kimseyle pişti olmadım ben de.
Heh işte bende bunu düşünüyorum. Fazla genç kişi olmayacak zaten. Genç olarak gelecekler de eminim siyah giyerler. E nişan sahibi de siyah giyecek. Ben kalkıp da renkli giyersem herkesin içinde göze batacacağım sanki benim nişanımmış gibi olacak diye korkuyorum