Kız İsteme Nişan İçin Misafirlere Hediye

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
Kızlar 30 Ağustos'ta nişanım var. Misafirlere hediyelik bir şeyler vermek istiyorum. Kurabiye yaptırmayı düşündüm ama kalıcı olmasını istiyorum. Eminönü'ne gidip bakıcam ama aklımda hiçbir şey yok. Siz ne hediye vermiştiniz ya da neler yapılabilir. Off çok az zaman kaldı ve daha hiçbir şeyim yok :18:

valla onu sıradan bi magzadan 20 tl ye almıştım ama zide dekor diye bi site var canım 30-40 liraya harika tepsiler var

inanmıyorum yaa ben bakmıştım senin fotoğraflara ama adını hatırlamıyodum bile. hatta dün anneme dedim ben aynalı bi tepsi görmüştüm çok güzeldi ondan istiyorum diye ahh ahh hiçbir şeyim yok yaa çalışıyorum da o kadar strese girdimkii :18:

Hepsi birbirinden güzel. Ayna olmaz ama kınada veriyolar dimi aynayı. 3. fotoğraftaki ne içinden ne var acaba

Türk kahvesi ekledikten sonra farkettim o söz için güzel olur diğer nişan çikolatasını falan kullanabilirsiniz ama kalıcı istiyorsunuz benim gibi bende kurabiyenin yanına kolonya şişeleri oldukça ideal ya da kokulu sabunlar kalpli falan

kokulu sabunları düşündüm bende böyle kalpli çiçekli bulabilirim belkii

bende o tepsiyi görünce aşık olmuştum hemen aldım
zamanını alıyo bu hazırlıklar biran önce başla canım

Bende bu aralar hediye araştırması yapıyorum,sabun düşündüğüm için genelde sabun fotoğrafları var,bir tanede lavanta kesesi beğenmiştim.birkaç fotoğraf paylaşacağım umarım yardımcı olur,sevgilerle.. (instagramdan rahatlıkla bulabilirsin istersen mesaj atarsın sayfa isimleride veririm)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…