- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Şöyle sıralayabilirim sanırım Eminönünden rahatlıkla bulabilirsiniz
Eki Görüntüle 1192530 Eki Görüntüle 1192531 Eki Görüntüle 1192532 Eki Görüntüle 1192533 Eki Görüntüle 1192534 Eki Görüntüle 1192535 Eki Görüntüle 1192536
Hepsi birbirinden güzel. Ayna olmaz ama kınada veriyolar dimi aynayı. 3. fotoğraftaki ne içinden ne var acaba
3. resimdekilerin içinde kahve olması lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 benim hazırlıklarımda burda fikir olur belki
aaa seni biliyorum hatta şu aynalı tepsine bayılmıştım nerden aldın onu
valla onu sıradan bi magzadan 20 tl ye almıştım ama zide dekor diye bi site var canım 30-40 liraya harika tepsiler var
Hepsi birbirinden güzel. Ayna olmaz ama kınada veriyolar dimi aynayı. 3. fotoğraftaki ne içinden ne var acaba
Türk kahvesi ekledikten sonra farkettim o söz için güzel olur diğer nişan çikolatasını falan kullanabilirsiniz ama kalıcı istiyorsunuz benim gibi bende kurabiyenin yanına kolonya şişeleri oldukça ideal ya da kokulu sabunlar kalpli falan
inanmıyorum yaa ben bakmıştım senin fotoğraflara ama adını hatırlamıyodum bile. hatta dün anneme dedim ben aynalı bi tepsi görmüştüm çok güzeldi ondan istiyorum diyeahh ahh hiçbir şeyim yok yaa çalışıyorum da o kadar strese girdimkii :18:
bende o tepsiyi görünce aşık olmuştum hemen aldım
zamanını alıyo bu hazırlıklar biran önce başla canım
Evett her şey hızlı gelişti bizde. Birde ramazan girdi araya çalışıyorum da hiçbir şeye bakamadım
karar verince hemen hallediyosun
kokulu sabunları düşündüm bende böyle kalpli çiçekli bulabilirim belkii
Kızlar 30 Ağustos'ta nişanım var. Misafirlere hediyelik bir şeyler vermek istiyorum. Kurabiye yaptırmayı düşündüm ama kalıcı olmasını istiyorum. Eminönü'ne gidip bakıcam ama aklımda hiçbir şey yok. Siz ne hediye vermiştiniz ya da neler yapılabilir. Off çok az zaman kaldı ve daha hiçbir şeyim yok :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?