Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan için harika modeller..bakmadan geçme!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bence çok zevklisin..
çoğunu çok beğendim ama ilk baştakiyle üçüncü mor olana bayıldım

canım emegıne saglık guzel modeller var

bir tane çok güzel mavi var lacivert olan da asil bir renk

hepsiçok güzelde ilk baştakilerden 5.sıradakini begendim hoş bir nişan kıyafeti olur bence allah şimdiden tamamına erdirsin mutluluklar

mavi olanlanlara bittim canım. çok güzellermiş.

hepside çok güzel canım nerden bulabiliriz bunları almak için sabırsızlanıyorum bayıldım..opuyorumnanaktan

hepside çok güzel canım nerden bulabiliriz bunları almak için sabırsızlanıyorum bayıldım..opuyorumnanaktan

canım sanırım bulmak mümkün değil...ben çoğunu yabancı bir siteden buldum...ben sadece diktirmek isterseniz fikir olsun diye ekledim aslında...çünkü bende öyle yapıcam,tabi iyi bir terzi bulursam...:hulya:

canım sanırım bulmak mümkün değil...ben çoğunu yabancı bir siteden buldum...ben sadece diktirmek isterseniz fikir olsun diye ekledim aslında...çünkü bende öyle yapıcam,tabi iyi bir terzi bulursam...:hulya:

anlıyorm canım bende diktirmek için iyi bir terzi bulabilirmiyim bilmiyorm o yüzden hep hazır almaya çalışıyorm ama harika modeller tşk ederim ilgin için zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…