Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan icin elbiseler. Hangisini tercih edersiniz?

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Kizlar bende simdiden fikir olsun diye elbiselere bakayim dedim. Siz hangisini secerdiniz? Ben en cok ilkini begendim.

Son düzenleme:
ayyy benim acil elbise almam lazım ya nasıl seçeceğim nerden bulacağım bilmiyorum hiç. zamanda az var

ayyy benim acil elbise almam lazım ya nasıl seçeceğim nerden bulacağım bilmiyorum hiç. zamanda az var

sssccc nisanin ne zaman ki senin? Yardimci olmak isterdim ama malesef ben türkiyede yasamiyorum bu yüzden pek bi fikrim yok Hayirlisi olsun insaAllah güzel bir elbise bulabilirsin kendine.

5 ve 11 numara hoşuma gitti, diğerleri çok bilindik modeller bence

5 ve 11 numara hoşuma gitti, diğerleri çok bilindik modeller bence

Cok tesekkür ederim, minikyaramazda 11 numarayi begenmisti. Yani iki oyumuz 11 numaraya gitti bile

Ben aslinda cok fazla abartili bir elbise istemiyorum yada cook fazla kabarik. Cünkü nisan salonda olmayacak o kesin. Ya evde olacak yada bi lokantada filan henüz kesin degil. Ama yinede hakkini verecek bir nisan elbisesi istiyorum.

Bende abartıyı sevmem canım, dediğin gibi evde olacaksa, öyle kabarık, şatavatlı şeylere gerek yok. Sana şimdiden mutluluklar dilerim, darısı başıma

rozelinda Allah razi olsun cok tesekkür ederim simdiden insaAllah darisi basina damat adayimiz varmi peki Evet insaAllah bana yakisan cok abartili olmayan ama ayni zamanda gayet hos olan elbiseyi bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…