Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan icin elbiseler. Hangisini tercih edersiniz?

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Kizlar bende simdiden fikir olsun diye elbiselere bakayim dedim. Siz hangisini secerdiniz? :61: Ben en cok ilkini begendim. :31:

12.jpg

11.jpg

10.jpg

3.jpg

1.jpg

4.jpg

14.jpg

16.jpg

7.jpg

2.jpg

8.jpg

Son düzenleme:
ayyy benim acil elbise almam lazım ya nasıl seçeceğim nerden bulacağım bilmiyorum hiç. zamanda az var:(

sssccc nisanin ne zaman ki senin? Yardimci olmak isterdim ama malesef ben türkiyede yasamiyorum bu yüzden pek bi fikrim yok :( Hayirlisi olsun insaAllah güzel bir elbise bulabilirsin kendine.

5 ve 11 numara hoşuma gitti, diğerleri çok bilindik modeller bence:69:

5 ve 11 numara hoşuma gitti, diğerleri çok bilindik modeller bence:69:

Cok tesekkür ederim, minikyaramazda 11 numarayi begenmisti. Yani iki oyumuz 11 numaraya gitti bile :61:

Ben aslinda cok fazla abartili bir elbise istemiyorum yada cook fazla kabarik. Cünkü nisan salonda olmayacak o kesin. Ya evde olacak yada bi lokantada filan henüz kesin degil. Ama yinede hakkini verecek bir nisan elbisesi istiyorum. :69::31:

Bende abartıyı sevmem canım, dediğin gibi evde olacaksa, öyle kabarık, şatavatlı şeylere gerek yok. Sana şimdiden mutluluklar dilerim, darısı başıma:69:

rozelinda Allah razi olsun cok tesekkür ederim simdiden :61: insaAllah darisi basina :69: damat adayimiz varmi peki :17: Evet insaAllah bana yakisan cok abartili olmayan ama ayni zamanda gayet hos olan elbiseyi bulabilirim :61:

Back