• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan için düşündüğüm kıyafet sizce nasıl?

kapalı çok güzel modeller var evet. ama hem kilolu olup hem açık olmayan bi model arayınca iş çok zorlaşıyor :50:

bence kapalılığı iyi nişanlıklar genelde bu tür olur ama rengini beğenmedim daha sade olabilr. kilo içinde endişelenme bence korse alabilirsn =)

Son düzenleme:
anneme gösterdim birde ; beğenmedi.çok kilolu göstermş seni hemde yaşlı biraz daha koyu renk ve göğüs altında kemer olmayan düz bir tualet seçmelisin dedi.annem benim kıyafetlerimi hep seçer.yani kıyafet işlerini bilir.hayırlı olsun diyor canım..:71:

Son düzenleme:
konu sahibi kaç kere online oldun konuyu açtıktan sonra.biz sana yorumlar yapıyoruz dikkate almıyorsun.yakıştı dememizimi bekliyordun??yorumları beğenmedin heralde:51:

yakıştı demeyi beklemekle ne ilgisi var. ben fikir almak istedim. bana sorulan bişey olduğunda ya da diğer yorumlarda da cevap verdiklerim var zaten. sürekli bilgisayarın başında değilim sonuçta.

canım ele bence bu modeli rengide kötü. mavinin koyu tonlarını tercih et. kapalıda olsan çok güzel modeller var aramakla bulunur

canım bu elbisenin renginden çok modelinde sorun var gibi. çünkü bence seni olduğundan daha kilolu göstermiş.

haklısınız sanırım... peki bu eklediğim renklerden hangisi daha güzel ve nişan için uygun olur sizce (modeller bnm için fazla dekolte renk fikri için ekledim resimleri) beyaz tenli ve kumralım bu arada $153209865.jpg $a822-b.jpg

tüm mesajları okumadım, ama ilk mesajındaki elbise hiç güzel değil, ayrıca fotoğraftaki model sensen, seni hantal göstermiş. son mesajdaki iki elbise çok güzel renkleride güzel. kahverengimsi olan pastel renk olduğu için fazla gözebatmaz , rengi modeli süper elbisenin. ama mavi çok güzel ve canlı. bana kalırsa beyaz tenli ve kumral isen mavi güzel olur. senin tercihin :)

tüm mesajları okumadım, ama ilk mesajındaki elbise hiç güzel değil, ayrıca fotoğraftaki model sensen, seni hantal göstermiş. son mesajdaki iki elbise çok güzel renkleride güzel. kahverengimsi olan pastel renk olduğu için fazla gözebatmaz , rengi modeli süper elbisenin. ama mavi çok güzel ve canlı. bana kalırsa beyaz tenli ve kumral isen mavi güzel olur. senin tercihin :)

evet resimdeki model benim.. aslında elbise beni hantal göstermedi ben zaten kiloluyum :( parliment mavisine bende bayıldım ama. 44/46 beden giyiyorum ve elbise bulmak mümkün değil :(

dost acı söyler:) kkda doğruyu söyler:)

daha hoş bişi bulabilirsin.. bn renginide begenmedim:S fuşya pudra pembesi daha hoş olur sanki.s

peki önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir modaevi yada terzi var mı? istanbul anadolu yakasında. veya büyük beden abiye bulabileceğim bir mağaza. dikime karar verirsem bir an önce gitmem lazım çok az vaktim kaldı. kadıköy civarında sorduklarım 700 tl den başlıyor...

canım Anadolu yakasında Pendik tavsiye ederim bulabileceğin en güzel ve en iyi abiye elbiseler gelinlik olsun orda bulabilirsin

canım Anadolu yakasında Pendik tavsiye ederim bulabileceğin en güzel ve en iyi abiye elbiseler gelinlik olsun orda bulabilirsin

Back