Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan için düşündüğüm kıyafet sizce nasıl?

rengi hoş ama bana göre kapalı biraz. severm bu rengi beyaz tenli insanlarda çok hoş duruyor

Canım sen bilirsin ama ben pek beğenmedim..

basörtülü değilim ama sözlümünde bnmde ailemiz muhafazakar. özellikle kapalı bir model beğendim. tereddütüm rengi ve çok mu sade. henüz almadım ama büyük ihtimalle bu olacak. beyaz tenliyim böyle bir renk mi yoksa parliment mavisimi daha cok yakısır acaba

canım bence elbısen cok guzel ama rengı ıcın aynı seyı soyleyemeyecegım...ne renklerı var baskaa

parlement maviside görmk lasım. mavide hoş olabilir. arkadasın dediği gibi kapalı ama daha gösterişlide olabilir

Bence daha koyu bir renk tercih etmelisin.Kapalı değilsen biraz daha açık birşey giyebilirsin en azından kısa kollu olabilir kolları kısa ve kabarık duranlar var güzel görünüyolar

Birde renk dışındada göze hoş gelmeyen birşey var..acaba göğüs altındaki işlemeler mi yada boyunun uzunluğumu kestiremedim

etek boyu normalden daha uzun gibi. takılıp düşücekmişsin gibi yani. göğüs altındaki ayrıntı biraz fazla sıkmış gibi görünüyor benim gibi balık etlisin :) ama içine korse giymelisin eğer bunu düşünüyosan. göbüşüm çıkar die bola kaçarsan daha iri yapılı görünürsün ne dar ne çok bol bişi seçmelisin. bi modelistin yanında çalıştığımdan dolayı bi zamanlar, ben bu rengi biraz sahne havasında bi mavi buldum. biazcık daha rengi mat dursa daha hoş olur bence.

eğer karar verirsem boyu yapılacak bana baya uzun geldi zaten. yani açıkcası kilo problemimde var. dekolte de giymiyorum. o nedenle sıkıştım kaldım. 17 eylülde olacak nişan. sadece ümraniyeye bakabildim. önerilere her zmn açığım

Bana nişan için çok sade geldi gene kapalı model ama daha gösterişli birşeyler bakabilirsin

evde olucak bi nişan merasimi için model güzel...ben turkuaz maviyi severim....makyajınla saçınla kombinlenince güzel olucaktır...etek boyu uzun gibi ????

düğünde zaten beyaz giyiceksin, nişan gibi özel bigündede siyah olmaz tabi. renk seçmek bu yüzden zor biz bayanlar genelde siyah tercih ederiz çünkü:)) sade bi kyfet olmalı bence ama göze batmıcak şekilde model lazım çünkü evde olucak. çok taşları olmasın bence. bi kokteyle giderkende giyilebilcek bişi bu denmemeli. çok zor bu nişan işleri ya aman sözü ayrı nişanı ayrı düğünü ayrı

ozman güzel gümüş rengi bi ayakkabıylada kombinle ...gümüş siyah güzel bi göz makyajı ve açık pembe bide ruj saçlarınıda maşalattır...
allah tamamına erdirsin mutluluklar.....

bende ayakkabı olarak gümüş düşündüm.. teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

bende katılıyorum rengı bıraz kotu cnm ya aslında kapalı cok daha farklı modellerde war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…