• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Nişan icin bu saç nasıl

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
$gelin-sac-modelleri-10-500x495.jpg

nişan evde olucak Allahın izniyle ve ben soldaki modeli dusunuyorum topuz falan istemiyorum o cicekler yerine taç veya yandan bir toka taktırmayı dusunuyorum nasıl olurmu sizce eger bildginiz bu tarz modeller varsada paylasırsanız sevinirim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 602652

nişan evde olucak Allahın izniyle ve ben soldaki modeli dusunuyorum topuz falan istemiyorum o cicekler yerine taç veya yandan bir toka taktırmayı dusunuyorum nasıl olurmu sizce eger bildginiz bu tarz modeller varsada paylasırsanız sevinirim

Bence gayet güzel,ne abartılı ne sade bence.
Hatta düğünde dahi abartıyı sevmeyenler yaptırabilir bence.Ben çok beğeniyorum böyle modelleri.Bence taç değilde toka daha iyi olur gibi :31:
Mutluluklar dilerim şimdiden!! :16:

Bence gayet güzel,ne abartılı ne sade bence.
Hatta düğünde dahi abartıyı sevmeyenler yaptırabilir bence.Ben çok beğeniyorum böyle modelleri.Bence taç değilde toka daha iyi olur gibi :31:
Mutluluklar dilerim şimdiden!! :16:

tesekkur ederim :16:

toka olur diyorsun yani bide soyle bir sorun var aslında taç dememin sebebi biraz da o ondeki saclarım cok uzun degil percem seklinde usten tutturulmazsa duser gibi geliyor bana :26:

tesekkur ederim :16:

toka olur diyorsun yani bide soyle bir sorun var aslında taç dememin sebebi biraz da o ondeki saclarım cok uzun degil percem seklinde usten tutturulmazsa duser gibi geliyor bana :26:

Aa bilmiyorum ki o zaman,tam gözümün önüne getiremedim.Ama kuaföre danışırsın hangisi olursa onu yaptırırsın :13:

Back