Nişan için abiye arıyorum..

shrekinprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
102
4
98
34
Merhaba herkese,
Birçok problemden sonra, sonunda bayramda nişanlanıyorum. Çok az bir süre kaldı. 36 beden, 47-48 kiloya uygun abiye arıyorum. Resimlerin

açık mısınızkapalı mı kilo olarak aynı sayılırız yardımcı olmak isterim. özelden de yazabilirsiniz
Nmerhaba açığım ama bileğe kadar uzun bir abiye arıyorum. Straplez yada askılı olabilir, 24 yaşındayım, biraz modern bir abiye olsun istiyorum, saks mavisi kesinlikle istemiyorum :)))

Merhaba ben de 36 beden ve dediginiz kilodayim. Bir yakinimin nisan töreni için abiye almistim daha sonra iptal olunca hiç giyemedim. Rengi yeşil balık model. Benim üstüme tam oturuyor. Gogusten yukarisi tulle kapalı ama ben orayı içine katlayip straplez kullanmayi düşünmüştüm. Iki farklı kullanım şekli oldugundan onu tercih ettim. Gogsunun hizası 1 sıra taşla dizili. Dilerseniz yarin size fotografini gonderirim
Merhaba herkese,
Birçok problemden sonra, sonunda bayramda nişanlanıyorum. Çok az bir süre kaldı. 36 beden, 47-48 kiloya uygun abiye arıyorum. Resimlerin

Ünlü yabancı bir markanın koyu gri simli, bileğe kadar uzun, önünde siyah detayları olan arkası siyah lastikli ve dekolteli çok hoş abiyesi 100 TL'ye satılıktır, bir kez film çekiminde 5 dakikalık bir sahne için kullanılmıştır, gerçek fiyatı 470 TL'dir

Nmerhaba açığım ama bileğe kadar uzun bir abiye arıyorum. Straplez yada askılı olabilir, 24 yaşındayım, biraz modern bir abiye olsun istiyorum, saks mavisi kesinlikle istemiyorum :)))

tamam bende var size özelden resmini atarm yukarda arkadşlarımda yazmş hangisini begenrsenz yardımcı olunur ibnşallah

Bende bu var cnm

Eklentiler

• a5300a75-83.jpg
    a5300a75-83.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 97
  • Be01ee990-6a.JPG
    Be01ee990-6a.JPG
    13,4 KB · Görüntüleme: 88
bendede var dusunursenız ustu sıyah pullu hem straplez hem askılı kullanabılırsın altı kırmızı herkes cok begenmşşti

Back