How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nişan Nişan Hediyesi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

CoffeeWithChocolate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
247
53
43
Nişanıma 1 aydan kısa zaman kaldı, nişan hediyesi dağıtmak istiyorum gelenlere ama ne yapsam onu da bilemedim şimdi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bir şey.

Kişi sayısı 170, yani çok detaylı bir şeyler yapamayacağım ama yapması daha basit olan şeylerden bir şeyler yapmak istiyorum.

İlk yapacağım şeker hamurlu kurabiyeler yapmak, arkadaşımla birlikte yapacağız. Kaç gün önceden hazır olması lazım bozulmaması için bir de onları nasıl ve neyle paketleyebilirim, bu konuda bir yardıma ihtiyacım var.

Bir de koku kesesi yapmak istiyorum şeffaf keselerde verebilirim onları. Annem de şeker verelim diyor, nişan şekerin olsun, düşündüm ikisini hangisi daha hoş olur bilemedim ama şeker en azından daha lezzetli olur diye düşündüm :)

Peki başka neler yapabilirim, fikir verebilecek olan olursa çok mutlu olurum :KK49:

Ben minik tepsi aldim eminonunden içine isimli resimli kagit kestim yapistirdim tek tek kurdale makas ve yuzuklu bir resim, nisan tepsisi minyatürü gibi oldu. İçine çikolata koyup tulle kapliycam. Nisan cikolatasi havasi olacak. Birde lavanta bohcasi yapiyorum kendim kiyafetlerimize uygun. Belki fikir olur :)

Ben minik tepsi aldim eminonunden içine isimli resimli kagit kestim yapistirdim tek tek kurdale makas ve yuzuklu bir resim, nisan tepsisi minyatürü gibi oldu. İçine çikolata koyup tulle kapliycam. Nisan cikolatasi havasi olacak. Birde lavanta bohcasi yapiyorum kendim kiyafetlerimize uygun. Belki fikir olur :)

Hoş bir fikirmiş minik nişan tepsisi :)

Tepsinin boyu ne kadar, tanesini ne kadar aldın ya da toplu olarak kaça oldu? Bir de bir de lavanta bohçasının kumaşını neyden yaptın, tül mü çuval mı kumaş mı, karar veremedim ben ya, bir de el becerim düşük o yüzden mümkün olduğunca hazır almak istiyorum koku kesesini :)

Kaç tane yapmak istiyorsun baya meziyetli biseymis kolay gozukuyodu ama biz iki kişi yapiyoruz 250 tane ama baya ucuza mal oluyo. İnce astar kumasi aldim ben güzel duruyor. Tepsilerde avuç içi kadar tanesi 50 krş. Ben birde arkasina miknatis aldim daha sonradan dolap süsü olarak kullanilsin diye fotoğraf paylasmayi düşünüyorum da becerebilirsem :)

170 tane yapacağım ben, bana da annem ve annemin arkadaşı yardımcı olabilir onlar becerikli insanlar benim gibi değiller :)
Astar kumaşı iyii fikir, ben de küçük hazır keseler var ya şeffaf, öyle bir şey düşünüyorum, artık elimi de çabuk tutmam lazım gerçi çok da zamanım kalmadı :)

Ben küçük kavanozlara şeker koycam. Kapağına isim ve tarih yazan renkli kağıt yapıştırcam. Sonra pembe tülle sarıp kurdele ve nazar boncuğula süslemeyi düşünüyorum. Bi de her aileye bi tane hatıra, şekilli sabun vercem. Yani ağzımız her zaman tatlı olsun ve mis gibi tertemiz bi hayatımız olsun :) Sipariş verdim onu şu an yolda. Yaptığımda ve elime ulaştığında resim paylaşırım. Umarım yardımcı olmuştur. Tebrikler şimdiden :)

Nişanıma 1 aydan kısa zaman kaldı, nişan hediyesi dağıtmak istiyorum gelenlere ama ne yapsam onu da bilemedim şimdi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bir şey.

Kişi sayısı 170, yani çok detaylı bir şeyler yapamayacağım ama yapması daha basit olan şeylerden bir şeyler yapmak istiyorum.

İlk yapacağım şeker hamurlu kurabiyeler yapmak, arkadaşımla birlikte yapacağız. Kaç gün önceden hazır olması lazım bozulmaması için bir de onları nasıl ve neyle paketleyebilirim, bu konuda bir yardıma ihtiyacım var.

Bir de koku kesesi yapmak istiyorum şeffaf keselerde verebilirim onları. Annem de şeker verelim diyor, nişan şekerin olsun, düşündüm ikisini hangisi daha hoş olur bilemedim ama şeker en azından daha lezzetli olur diye düşündüm :)

Peki başka neler yapabilirim, fikir verebilecek olan olursa çok mutlu olurum :KK49:
Kesede kokulu sabunlar dagitabilirsin

selam arkadaşlar,özel günleriniz için tasarım kavanozlar yapıyoruz. Kavanoz içlerine istediğiniz malzemeden koyuyoruz,en kaliteli ürünlerden kullanıyoruz.İletişim için yazabilirsiniz.Fiyatlarımız oldukça uygundur,kullandığımız malzemeye göre fiyatlandırıyoruz. aşağıdaki linkten yeni açtığımız fsayfamıza destek verebilirsiniz.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008947355186

Back