- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
hayırlı olsun canım herşey çok güzel
kurabiyelere bayıldım :)
çok teşekkürler canım. bunlar daha hazırlanmamış hali. allah izin verirse nişandan önceki fotoğrafları da yüklicem hem içindekiler tamamlanmış olur hem de bohçam süslenmiş olurCanımmm hepsi çok güzel, hayırlı olsun şimdiden. Bir ömür mutluluklar...
siz de öğretmensiniz sanırım ya da memur herkes ayrı bir şehirde olduğuna göre :) biz 3 şehirdeyiz çok stresli günler oluyor bazen çünkü burda elim kolum bağlı alabileceğim yapabileceğim hiç bir şey yok. allah'a şükür ki evime 5 saat uzaktayım 15 günde 1 ailemin yanına gidiyorum hazırlıkları öyle öyle tamamlamaya çalışıyoruz. sen de yaparsın canım merak etme biz bunları bi günde aldık bir kaç parça eksiğim kaldı sadece. sen de 1 2 günde halledersinHayırlı olsun canım. Nasip olursa benimde 28 Ocakta nişanım var. Ben,ailem,sevgilim ve onun ailesi hepsi ayrı bir şehirde.. 4 farklı şehirde olduğumuz için şuan ortada hiç birşey yok. Umarım yetişir
siz de öğretmensiniz sanırım ya da memur herkes ayrı bir şehirde olduğuna göre :) biz 3 şehirdeyiz çok stresli günler oluyor bazen çünkü burda elim kolum bağlı alabileceğim yapabileceğim hiç bir şey yok. allah'a şükür ki evime 5 saat uzaktayım 15 günde 1 ailemin yanına gidiyorum hazırlıkları öyle öyle tamamlamaya çalışıyoruz. sen de yaparsın canım merak etme biz bunları bi günde aldık bir kaç parça eksiğim kaldı sadece. sen de 1 2 günde halledersin
evet okulların kapanmasını hep iple çekmişimdir öğrenciliğimden beri ama bu defa başka. ikimiz için de güzel bir tatil olur inşallahEvet öğretmenim:) Zaten sömestr tatili başlar başlamaz ailemin yanına gidip hemen alışverişe koşucam:) Yorucu ama çok keyifli ve mutlu bir tatil olacak inşallah..
canım benımde 28 ocak olacaktı sonradan kararımızı değiştirdik nisan mayıs gibi filan düşündük. hem iki taraf içinde iyiolacak. onların tarafcok kalabalık benim akrabalarım sehir dısında hep o yüzden onlar düğüne gelecekler. bende o yüzden arkadas cevremi cağıracağım. evde düşünmüyor değilim bahcede havuz basında ama biraz kücük olduğu için onca insan sığmaz sanırım. o yüzden düğün salonuda tutulabılır diye konusmuyor değiliz. aşağı yukarı ne kadar masraf oluyor düğün salonunda bilmiyorum. zaten yemekli yapma taraftarı değiliz. buranın adeti cok farklı. düğünler bile genelde yemekli olmuyor millet sadece oynuyor dans ediyor pasta yiyor birde içiyor. hepsi o . ama ben düğünü yemekli yapabilirim. gerçi bana kalsa nişan istemiyorum direkt eylül gibi filan düğün yapar geçeriz diyorum. bohca işi nişanda değil düğünde yapılacak bizde. annesi suan sehir dısında bir ay sonra filangelecekler muhtemelen geldiklerinde yemeğe alacağız ve oturup konusulur diye düşünüyorum herşey. off offf cok stresliyim para biriktirmem gerekiyor önümde 4-5 ay kaldı ama nasıl biriktireceğim bilmiyorum. calısıyorum maasımda iyi ama diş tellerim filan hep onlara gidiyor param. Allah bana sabır versin düşündükçe strese giriyorum.
adana'da bir butik pastaneyle görüştüm pasta ve kurabiyeler için. kurabiyelere 4 lira dedi. internette araştırırken bi bayana denk geldim o 2 liraya yaparım dedi. ne kadar güvenilir bilmiyorum aslında. çünkü kadına parayı havale edicem kadın bana kargoyla gönderecek pek emin değilim güvenilir mi değil mi :/ sanırım adana'da pastaneye yaptırıcam ama istersen 2 liraya yapan bayanın mailini mesaj atabilirimhayırlı olsun canım herşeyin çok güzel. kurabiyelerini nerde yaptıracaksın vede fiyatı nedır ogrenebilirmiyim
evet traş makinası var onun zaten de ben traş köpüğü, losyonu, roll-on deodorantı ve bir de istediği parfümü koymayı düşünüyorum. şu okullar tatil olsa da işimize gücümüze baksak artıkEklediniz mi bilmiyorum ama kozmetik ürünleri koyabilirsiniz.
Parfüm,tıraş köpüğü,tıraş sonrası losyonu veya kolonyası, tıraş makinesi de koyuyorlar ama çok kullanımlı mac3 ler oluyor ya onlardan da koyulabilir seti var,Duş jeli koyabilirsiniz şampuan koyabilirsiniz,diş fırçası ve macun olabilir. Evlenince kullanılacak şeyler zaten bohçada gidince hem toplu olur hem hoş gözükür diye düşünüyorum daha da arttırılabilir.
Pasta ve kurabiyeler harikaaAllah tamamına erdirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?