Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üç tane 5 tane doğur ha doğur kizincade anne olmak fakirin hakkı değil mi hakkıda üç beş tane değil benim annemde öyle fakir üst yok baş yok habire doğurmuş engelli olmuş peş peşe doğurmaya devam etmiş 5 tane iki oldu üç yasiyo okuttum mu giydirdin mi gezdirdin mi hayır ama çocuklar bana baksın hayırlı olsun önce sen hayırlı ol cocuguna öyle hayirsin evlatsin de kendileri için doguruyolar bana baksın başka amaç yok bizim gibi düşünmuyolar gelecek planı yok ne yapar ilerde diye düşünmek yok bizim için hiç acaba ne iş yapar nasıl yaşar diye düşünülmedi mesela
Aynen öyle kaynanam 3. Yap diye baskı yapiyordu eşimde bagirmis yahu kendi kararimiz ayrıca sen bakmiyorsun e oglum cocuk çok olsun bol olsun oldu sevgiden ilgiden mahrum nasıl buyurse buyusun .

Forumda ne kadar çok küçük Kemalettin Tuğçular var. Ölümle bitirmiş daha dramatik son olmuş. Bir de ben 10 sene sonra açtığı konuya güncelleme yapanlara hayret ediyorum. Yemediniz içmediniz böyle bir konum vardı, gelişmeleri yazayım insanlar merak etmesin diye mi düşünüyorsunuz?
kuzen öldüğü için mi başkasıyla evlendiniz? Başkasıyla evlenecektiniz niye bu kuzen olmadı. Nişan hayali kurulan sevgiliden Zaten vazgeçilmiş.
kurgu çok zayıf ve tutarsız.

Aşk meşk önemli değil belki bir goren olur diye yazıyorum annem teyze oğluyla evlenmiş iki kardeşim öldü biri zavallim 7aykikken hidrosefali spina bfida diye sonlandırdı biri 5 yaşındaydı çok ağır engelliydi yatalak gözleri görmüyor öldü akraba evliliği korkunç bir şey nasıl dinimiz yasak koymamış herseyi bilen sünnetleri bile bilime uyan peygamber efendimiz nasıl nasıl caiz değildir dememiş de bu olaylar hala yaşanıyor çok üzgünüm arkadaşım dayı oğluyla evli büyük oğlu bağırsak nakli bekliyor ama hala akillanmiyolar hâlâ diğer kardeşi de evlenmek istiyo dayı oğluyla ilgisi yok akraba evliliği sebep değil diyolar inşallah biter birgun

Bir de karı, koca ikisi de engelli olup yine de cocuk yapanlar var. Tabi ki cocukta kendileri gibi oluyor.🙄
Ureme ic gudulerini tatmin etmek bu kadar mi onemli ve şart anlamiyorum ki.

Sonucu ne oldu merak ediyorum konu sahibi bir yazsa
Sevgilisinden ayrılmış.

Sevgilisi de bir ay sonra başka biriyle nişanlanmış.

Sevgilisinden ayrıldıktan sonra bir daha kuzenini aramamış çünkü ondan beklemiş.

Olaydan 2,5 sene sonra hiç bir daha konuşmadan kuzeni trafik kazasında emniyet kemeri takmadığı için ölmüş.

2 sene onun yasını tutmuş.

2015-2021 yılları arasında memur olmuş,evlenmiş bir de üç çocuk yapmış.

Hala da hasta değil yastaymış 🙈

Gerci eski konu ama basliga bakarak girdim dunya bir toz buluturdan basladigindan mevzuyu okuyamadim

Film senoryası okudum sanki 😁

Bir de karı, koca ikisi de engelli olup yine de cocuk yapanlar var. Tabi ki cocukta kendileri gibi oluyor.🙄
Instagram da gördüm çocukta anne baba gibi cücelik sendromu var ben çok seviyorum oğlumu çocuk çok seviyorum doğrusu evlatlık da olsa benim olunca aynı severim üçüncüyü o şekilde düşünüyorum digurmam şart değil anne olmak için bencillik bence

ewet ınstagramda var boyları kısa çocuklar da öyle maalesef ama anne baba olmayı istemek dediğiniz gibi bir içgüdüsel bir davranış. kimse bunu bastıramaz.

ewet ınstagramda var boyları kısa çocuklar da öyle maalesef ama anne baba olmayı istemek dediğiniz gibi bir içgüdüsel bir davranış. kimse bunu bastıramaz.

İcgudulerini hayvanlar bile bastirabiliyor gerekli egitim verildiginde, bastiramasa da hayvandir sonuçta. Biz insaniz. İçgudulerimizin yaninda düşünebilme özelligimiz var aslinda. 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X