Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan günü belli değil ama kıyafetim belli işte buuuuuu :)

çoook hoşşş ama yandaki gül kurusu pembe gibi olan nişanda daha iyi olmazmı beyaz gelinlik giceksin zaten ama çok hoşmuş cokta ucuz ya

tatlım elbise çok güsel ben çok beğendim benimde nişan elbisem kremdi belinde yeşil kurdelesi vardı kaydirigubbakcemile2

bencede beyaz olmasın daha sonrasında bu elbiseyi başka düğünlerde giyersin ve geneldede düğünlerde gelin beyaz olucağı için kimse beyaz tercih etmez. Bu da başka bir bakış açısı.

hayırlı ugurlu olsun canım farklı rengi hoş lakin üstünde görebilseydik keşkeeee

model cok hos ama bencede beyaz giyme canım arkadaki görünen pembe falan güzel görünüyo bide onları dene bence

canım karar senın sen beyendıysen bızede gulegule gıy demek duser
ama arkada pembe gıbı cok guzel renkler var
bence baska modellerıde dene derm ben
beyaz dugune ozeldır bence

valla cnm model güzel ama rengi beyaz olmamalı bence..gelinligin zaten beyaz olcak..bence nişanda...kınada..düğünde..hepsi farklı renk olmalıı..ama model güzel güle güle giyin:)

cok güzelmiş kabarık modeller pek tercih edilmiyo bende ablamın düğünü için almiştm abıye kabarık diil bunlar daha hos duruo bence

Genel olarak kızların da söylediği gibi nişanda beyaz yerine başka bir rengi tercih edebilirsin. Mesela sakso mavisi,mürdüm. çook açık toz pembe ten rengine gidecek bir ton olabilir. Elbisenin modeli güzel sana çok yakışacağını düşünüyorum şimdiden mutluluklar canımopuyorumnanaktan

cnm elbise oldukça güzel diğer arkadaşlarıdna dediği gibi beyaz harici bi renk düşünmelisin bencede
şimdiden mutluluklarrrrrr:nazar:

arkadaki nar çiçeği gibi bir renk var içlerinde en güzeli o ben olsam hiç düşünmeden onu alırıdm modeli süpermiş zaten düğünde beyaz giyceksin bırakta nişanın bir ayrıcalığı olsun şimdiden hayırlı olsun :)

başka renkleri düşün derim canım model çok güzel ama nerden satılıyor acaba bana özelden msj atarmısın.rica etsem

Benim nişan elbiseme çok benziyorrrr ama bişey itiraf edeyim mi senin ki çok daha güzelmişş;) Benim elbisemde kırık beyazdı etek kısmı seninki gibi kat kattı ama önü kısa arkası uzundu..Normalde beyaz rengi hiç sevmem kıyafetlerimin çoğu siyah...O yüzden nişandada özellikle beyaz istedim ne bilim:) Renk konusunda birşey diyemiycem ama elbisen gerçekten çok güzelllll;) Mutlulukla giyy;)

çok güzel bi model. rengide çok güzel ama sana tavsiyem o renk alma. düğünde zaten o renk giyeceksin.
ama tabi tercih senin başka renk alıpta aklın bunda kalacaksa al beyazı giy gönlün rahat etsin.
mutluluklar diliyorum bu arada:)

Back