Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan günü belli değil ama kıyafetim belli işte buuuuuu :)

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Kızlar

Ben kabarık abiyeleri hiç sevmediğim için hafta sonu bi mağazada şunu çok beğendim fiyatıda 150 TL bunu almayı düşünüorum nişanımda veya sözümde sizce nasılll ???

canım çok hoşmuş yahu...
çokta ucuz ama bu renk giyme....
zaten gelinlik bu renk

önemli olan üzerinde nasıl durduğu.. model olarak güzel gibi gözüküyor ama sende nasıl durcak bakalım denemelisin mutlaka..
bir de beyazdan başka bir renk seçebilirsin cidden tabi sen bilirsin yine de.. lacivert yeşil pembe mor renkleri gözüme çarptı orda.. yeşili mükemmel duruyor bence..

Son düzenleme:
baksana arkada tüm renkler var sacına tenine kendine en çok yakıştırdıgın rengi al bu renk olmaz:umursamaz:
resimlere baktıgından nikah mı nişan mı anlamaz kimse oki..

evet cnm bi sürü rengi var ama nedense böle beyaz a gönlüm çok kaydı üzerine inci rengi ve altın rengi süslemeleri varya beyazla çok hoş durmuş ondan sanırım

Kızlar

Ben kabarık abiyeleri hiç sevmediğim için hafta sonu bi mağazada şunu çok beğendim fiyatıda 150 TL bunu almayı düşünüorum nişanımda veya sözümde sizce nasılll ???

Ay canım harika bir nişanlık bu sen tam benim kafamdansın olumunekankayizsmile Bayıldım bayıldım :nazar:

benimde naçizhane fikrim beyazdan çok lacivertin yada morunun daha şık duruşudur.
birde üzerinde giyinip o şekil görsek tam sonucu o zaman söyleyebiliriz canımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

evet cnm bi sürü rengi var ama nedense böle beyaz a gönlüm çok kaydı üzerine inci rengi ve altın rengi süslemeleri varya beyazla çok hoş durmuş ondan sanırım

hayır canım öyle düşünme ya
inciyi düğünde takarsın..düğün dışında nişan söz için düşünülrmü hiç...:olmaz:
mezuniyet balosu olsa neyse dicem ..

tamam kızlar sizi dinliycem başka renkleride deniycem bakalım nasıl durcak ama model olarak beğenmenize sevindim çok

super87 : bu mağaza ümraniyede istersen tarif edebilirim

model zaten süper hiç başak bişey düşünme derim ben...
zevkin güselmiş..:hulya:

uff bi an önce nişan veyaz söz istiyorum elbiseye aşık oldum yaaaaaaaaaaaa

Back