kızlar slm, 2 gün önce erkek arkadaşım nisan ayında gelip seni isteyelim artık dedi. ben de tamam dedim daha aileme söylemedim ama artık bişi demezler heralde :) neyse sorunum şu ki nasıl bişiler giymeliyim? söz aynı gün olmayacaktır hatta annem net bi cevap bile vermeyebilir düşünelim der yüksek ihtimal çünkü bizim adetlerimizde kız hemen verilmez. yani ikinci bi sefer yine gelecekler. ilk geldiklerinde yani istenme günümde ne giymeliyim gerçekten kafam karıştı ve heyecanlıyım uyuyamıyrum 2 gündür.
ben üst kısmı beyaz alt kısmı siyah bir elbise giymiştim dizde...şu tarz bir şey hem sade hem şık hem de hanım hanımcık olur hayırlı olsun canımEki Görüntüle 984673
teşekkürler tatlım elbisen çok şıkmış. ben de hanım hanımcık olmak istiyorum aslında ekru bi elbisem var bi kere giydim sadece kolları da düz tül dizde bir elbise altına da stiletto tarzı yeni bir ayakkabı almıştım onu düşündüm ama elbise uzun kollu nisanda terletebilir diye emin değilim
ekru da olur açık pembe de olur cart bişey olmadığı sürece güzel olur yani...canım benim kolsuzda giysen terlersin merak etmeo heyecandan insan deli gibi terliyo ben nişanda çok terlemiştim kolsuz olmasına rağmen çok heyecanlanmıştım... evn içinde ben elbiseme uygun bi ev ayakkabısı giymiştim çok topuklu olmazsa iyi olur...
yani 7- cm topuğu var sanırım ama hem hiç giymedim hem de çok beğenerek almıştım özel günlerde kullanırım diye. akşam eve gidince bikaç resim çekeyim de yarın ikisinin de resmini koyayım en iyisi :)
daha iyi olur canım ayrıca içine nasıl siniyosa kendini nasıl mutlu hissediceksen öyle giyin
şu ikisini düşünmüştüm ama dün denediğimde tam emin olamadım bakayım bikaç elbise ve ayakkabı
Eki Görüntüle 986196
Eki Görüntüle 986197
elbisen güzelmiş canım ayakkabılarında...altına krem rengi az topuklu bi ayakkabı veya yine krem rengi ev ayakkabısı da giyebilirsin..bu topuklunu da nişanlına oturmaya gittiğinizde falan giyebilirsin..ama böyle de olmuş..
teşekkürler canım yorumun için :) dün deneyince pek bi içime sinmedi elbisem de ayakkabım da kafamda almayı planladığım bi ayakkabı vara ama elbise konusunda kararsızım
bence elbisen çok hoş canımm..
ama göbişim varmış gibi çıktım resimdeo yüzden bi de nisan ayında çok abes kaçr mı diye emin değilim tatlım
alttan çektiğin için öyle görünmüş olabilir canım bence güzel ama içine sinmiyosa bakın biraz daha..vaktin varmış nasılsa..siyah üstüne çiçekli bir elbise de güzel olabilir ilkbaharda..
siyah elbiselerim var ama kız istemeye siyah olmasın dedim şöyle ferah bişiler istiyorum :) üstten çekince daha çirkin çıkmıştı canım hem alttan çekince diz boyu da görünür dedim
anladım canım içine sinmemiş senin belliO zaman nisan ayına uygun tiril tiril bi elbise alırsın ayakkabın hoş ama ona uygun bişey de alabilirsin...
anladım canım içine sinmemiş senin bellio zaman nisan ayına uygun tiril tiril bi elbise alırsın ayakkabın hoş ama ona uygun bişey de alabilirsin...
modelin üzerindeki bluzdan var benim dün giydim de kardeşim çok beğendi bunu giyebilirsin dedi
Eki Görüntüle 989936
Eki Görüntüle 989937
Eki Görüntüle 989938
bu da benim üzerimde duruşu. altına da ona uygun şık bir etek alabilirim ama bluzun ekrusunu bulursam alıcam siyah olmasın :)
Eki Görüntüle 989940
Eki Görüntüle 989968
çok güzel canım evet bunu giyebilirsin.hatta altına o pembe ayakkabında olur denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?