Nişan geldikten ve rahimde açılma olduktan sonra doğum ne kadar durdurulabilir?

difim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
9
0
1
41
35+4 günlük hamileyim. 2 gün önce nişanım geldi.Hastaneye gittiğim zaman 3 cm açılmam ve düzenli kasılmalarım vardı. Doktorum bebek küçük olduğu için hastanede yatmamı istedi ve nidilata başladı. 1 gün hastanede kaldıktan sonra sancılarım azalınca eve önderdi doktorum beni. Doğumu tetiklemesin diye bir daha alttan muane etmedi beni.. Sürekli uzanmamı ve 10 gün daha günde 6 kez nidilat içmemi söyledi. Ama ben her an doğum yapacağım diye çok korkuyorum. Sağlık problemlerin yüzünden sezeryan olmam gerekiyor( Benzer bir durumla karşılaşan var mı bayanlar??? Doğum ne kadar ertelenebilir çok merak ediyorum...
Deneyimlerinizle yardımcı olmanızı bekliyorum!!!

Cnm bende senin gibi olmuştum bu halde 37 haftaya kadar geldim ve sağlıklı bir kızım oldu doktorum sezerynmi iki gün önce birer gün arayla iğne vurdu bebegin Ciğerleri gelsin diye

Rahatlattıniz beni. Siz tam olarak kaç gün beklediniz dogumu? Birde ben de bebek hareket ettikce kasiklarimda basınç ve vajinam da sızı oluyor. Sanki bebek cikacakmis gibi. Böyle bir durum sizde de varmıy di?

Son haftalarda olur bole şeyler cnm sizi ağrı kasılma sık idrara çıkma ben 11 gün beklemistim böyle hiç biseyde olmadı fazla sıkma kendini stresten etken çünkü kasilmalara

Teşekkürler cnm..Umarım benim kızım da bekler..Gece hiç uyuyamadim. Belim kopacak gibi ağrıyor. .umarım sancı dan değildir..sabah Dr umu arayacagim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…