hemen bir açıklık getireyim. söyleminizi hic ama hic dogru bulmadım. ben fotografcıyım fotograf stüdyom var. ve cok kaliteli iş yaparız. o saydıgınız ekipmanların hepsi bizde mevcuttur ve daha niceleri baskı makinalarına kadar. ha kaldıki bir cok internetten bulunan kişilerden cok daha uygun kaliteli çekeriz. kimseye %100 fiyat cekmiyoruz. lütfen bu sanat dalını bu emee gönül vermiş meslektaşlarımızı böyle yanlıs lanse etmeyin. evet ayrıca kira veriyoruz sigortası var vergi mükkellefiyiz herşeyden önce bu devlete para veriyoruz. internetten arkadaşlar gibi sırf kara çalışmıyoruz.photoshopundan baskısına çekiminie her noktasında biz kendi emegimizle yapıyoruz.ve hicbir fotograf stüdyosu eger ahlaksı ise altını çiziyim ahlaksı ise iş ahlakı varsa ham resimleri asla silmez. çünkü o onun ekmek kapısıdır. 5 yıl sonra gelip vsklık cıkarabilir gelin resmi bastırabilir. bunu asla konu sahibinin fotografcısı için söylemiyorum. bizim gibi bu sanatı ekmek edinip çalışan stüdyolar için söylüyorum cok rica ediyorum arastırmadan böyle yanlıs algılar oluşturmayalım.
konu sahibi arkadasım sana da sunu sölim. arşiv dedigimiz olayı cogu fotografcı vermez acıkcası biz veriyoruz. bizim algımız alıp müşteri kaçar degil. onların yüreklerini kazanmak. cunku yuregını kazandıgımız müşteri bize herzaman heryerden geliyor. ama genelde vermezler keşke daha ahlaklı davranıp dürüst olsalardı. sıkmayın bu kadar canınızı üzülmeyin