Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan elbisemi aldım , fikirlerinizi yazar mısınız?

almaya gidip almadıgın model daha güzel bence.. aldıgının rengi modeli abartısı kötü ben beğenmedim.. ama diğeri daha hoş görünüyor..

yorumları sonradan okudum değiştirmişsin daha iyi olmuş.. mutluluklar....

merhaba tatlım öncelikle mutluluklar dilerim bir ömür boyu... bordo kıyafetini benim öğrencim nişanıında giymişti ve çok yakıştı. o sarısın beyaz tenliydi ama gecenin ısıklarında falan çok güzel duruor gerçekten. ikisi arasında seçim diyorsun ( konuyu açtığın tarihe göre biraz geç olacak ama ) bordo olan daha gösterişli pembe olan ise biraz basit kaçmış... kıyafet önemli ama önemli olan bir ömür boyu var olacak olan saygı ve sevgi... yüzünüzdeki gülücükler hiç solmasın

canımm 2. model daha güzel, yani ilk almayı düşünüp almadığın.. diğeri çok koyu bir renk nişan kıyafetleri bu yıl rengarenk cıvıl cıvıll

Ben de 2.yi beğendim canım 1.nin rengi süper ama 1. bana fazla kalabalık geldi nedense ben sadelikten yanayım

seda hanım pembe nişanlığınıza bayıldım gerçekten çok güzel elbiseyi nerden aldınız 1 ay sonra benimde nişanım var ve bu elbiseyi almak istiyorum 2 aydır bakıyorum hiçbir elbiseyi bu kadar beğenmedim bilgi verirmisiniz lütfen

aysiradan almıştır çünkü aysiranın modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…