• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan elbisemi aldım , fikirlerinizi yazar mısınız?

bencede kesinlikle pembe..hem daha zarif hemde yaşına daha çok uymuş.bordo olan çok demode geldi bana gereksiz bir model. bu arada nişan nasıl bir yerde olacak o da önemli.şimdiden mutluluklar dilerim.:nazar:

Nısanım salonda olacak , sımdı yorumları okudukca bende pembeden vazgecmemeye karar verıyorum sanırım.... :97:

%1500 pembeeeeee...nacizane yorumum...bana da abiye lazım bu modaevi nerde ve fiyatlar nasıl canım bilgi verirmisin

bu arada mutluluklarrrrr

sgl canım , ben aysıra moda evınde denedım bu ıkısınıde , fıyat olarak bıraz daha pahalı genel magazalara bakarak , ama dahada kalıtelı bence

bence de 2.sini al.bordo olanın rengi çok güzel ama 2.model sanki dha bi güzel geliyo göze.hem modeliyle hem de rengiyle..... :61:

Bence pembe çok daha güzel. Bordonun içinde kaybolmuşsun. Değiştirme imkanın varsa kesinlikle pembe :32:

kessinlikle pembee. Çok asil bir duruşu var pembe olanın mutlaka değiştir derim ben. bordo renk bana hep yaşlı işi gibi gelir ama o elbisenin sadece rengi değil modeli de hoş durmamış üstüde pembeyle bebekler prensesler gibi olursun

bence bordo olanda güzel,yakışmamış diyemem ama 2.si çok yakışmış..gerçekten prenses gibi değiştirebiliyosanız sorun yok..hayırlı olsun..

Sagol canım aslında ben bu modelı almaya gıtmıstım , ama bı anda bunu aldım , sımdıde cok kararsız kaldım puffffEki Görüntüle 141260

bordoda güzel ama pembe baska bir havası varr :))):69: esmere böyle acık tonları cok yakıstırmısımdır hep.. sarı pembe turkuaz esmerde hit renklerimdirr... :):66: sen bilirsin tabi iyisini

pembe gönlüm sende diyorum..Allah tamamına erdirsin huzurlu geçinin inş.

Son düzenleme:
Bordo çok çok fazla ağır hem renk olarak hem model olarak. Pembe çok hoş :75:

2.modeli almalısın bence
aslında 1'in modelide çok hoşuma gitti benim
ama 2.model ağır basıyor

Bence çok yakışmış ve çok güzel taşımışsın birinci elbiseyi değiştirme derim ikinci çok klasik ama bordo olan herkeste görülmeyen güzel bir elbise özellikle etek ve omuz detayları çok güzel :nazar::nazar::nazar:

Back