Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan elbisemi aldım , fikirlerinizi yazar mısınız?

Bende pembe olan diyorum canim. Cok hos bir renk ve bordoyu bir arkadasim nisaninda kullanmisti. Salondaydi onunda nisani.los isikta dans etmeye baslayinca kiz bir anda karanliga karsimisti... Her detayi dusun ve karar ver derim. AMA PEMBEYI SEN ALMAYACAKSAN BEN IKI SENE SONRAKI NISANIM ICIN KENDIME ALABILIRIM.CABUK OL!!!

ilk model seni kapatmis ve oldugundan büyük göstermis hele o renk bu mevsimde hic olmamis
ama 2.isi tenine fizigine yasina cok yakismis pamuk sekeri gibi olmussun

aslında vüzcudun incecik buda yakışmış ama bordo tafta ve tarlatanlı kabarık bir elbise çok abartılı tamam nişan olabilir ama daha sade şık uzun bir abiye deneyebilirsin hayırlı olsun

Evet arkadaslar hepınıze fıkırlerınız ıcın cok tesekkur ederım, Benım ıcın cok onemlıydı soledıklerınız veeee gıdıp bende pembeyı aldımm :)

Evet arkadaslar hepınıze fıkırlerınız ıcın cok tesekkur ederım, Benım ıcın cok onemlıydı soledıklerınız veeee gıdıp bende pembeyı aldımm :)

resimdeki pembe elbiseyi giyen sensen eğer harika bi tercih yapmışsın güle güle mutlulukla giy hayırlı olsun

merhaba seda, eğer nişan törenin kokteyl vs olacaksa üstteki açık pembe olan çok uygunmuş.

sen diğerini almışsın diğeride düğün şeklinde olan nişan töreni için uygun bana göre. zevkinden dolayı kutlarım. mutluluklar.

ben de değiştirmene çok sevindim.herkes bayılacak elbisene emin ol.mutluluklar dilerim.ama lütfen nışan fotolarını da koy.meraktan çatlatma bizi.

bencede birincisi çok koyu düşmüş, pek açmamış ikincisi daha güzel en azın dan açık renk insanın içini açar mutluluklar dilerim şimdiden.....

nişan elbisesinde kırmızıyı tek geçerim:)
ee peki seninki kırmızımıydı diye sorarsanız hayır sarıydı..
ama ilk görüşte aşk diyelim..bidaha nişanlanacak olsam kırmızıı:))

ben de değiştirmene çok sevindim.herkes bayılacak elbisene emin ol.mutluluklar dilerim.ama lütfen nışan fotolarını da koy.meraktan çatlatma bizi.

sagoll canım , hıc suphen olmasın resmını eklıycemden :) Hatta on gun sonra fılan provaya gıdıcem bı resım daha cektırıp koyabılırım buraya , isteyene fıkır olur en azından, bende burdan cok sey baktım :))

iyi ki pembeyi almisin, digeri hic gitmemis sana. cok agir ve bogucu bi renk...
pembeyle ayni prensesler gibi olmusun cok güzel tasimisin

güle güle giy

elbiseni değiştirip, pembe olanı alarak kesinlikle doğru olanı yapmışsın arkadaşım
başka bir konuda bu elbiseyi görmüştüm ve bayıldığımı söylemiştim zaten :)
beğenimi yineleyerek söylüyorum ki sana da çok yakışacaktır, fiziğin müsait
hayırlısıyla giy inşallah arkadaşım

sana bir sorum olacak;
nisan ayında benim de nişanım olacak ve henüz kıyafet alamadım. Aysıra modaevinde fiyatlar piyasaya göre biraz daha fazla oluyor diye duymuştum. ayıp olacak ama :) sen pembe elbiseyi ne kadara aldın ? paylaşırsan sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…