Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan elbisemi aldım , fikirlerinizi yazar mısınız?

canım hos bence etek kısımları özelliklede sadece askı gibi omuzundaki seyler cıkıosa daha hos olur gibi simdiden hayırlı olsun .Allah tamamına erdirsin.

Sagol canım aslında ben bu modelı almaya gıtmıstım , ama bı anda bunu aldım , sımdıde cok kararsız kaldım puffff

benec ikinci model daha güzel tatlım. bordo olanın yaka kısmı biraz ağır durmuş sende çok zayıfsın içinde kaybolmuşsun sanki.

Yaa bende napımm sasırdım kaldım, cevremdekılerınde yarısı degıstır yarısı kalsın dıo napımm kı sımdı benn:97:

madem değiştirme fırsatın var bence de 2. model kesinlikle daha hoş durur ..bordonun yaka kısmı çok ağır evet...mutluluklar

Son düzenleme:
bencede hatta kesinlikle 2. modeli al :) zayıfsın bordonun içinde kaybolmuşsun ama pembede prenses gibisin...

2.ci al canım yani ilk almayı düşündüğünü çok kibar çok hoş bence :) aldığın ağır durmuş.

canım pempe nişanlığı nerden buldun peki öğrenebilir miyim?

Yakışmamış
sana pembe olan çok yakışmıştı, onu niye almadınki, ben beğenmedim şahsen.

CANIM BENİM fikrimi sorarsan hemen gir açık renk olanıyla değiştir. yani senin üzerinde görmedik ama çok hoş sanda yakışıcaktır. birde saç rengin koyu zaten açık renk daha güzel olur. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…