Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriNişan elbisem nasıl 🤔
Yok bizde de nişanı kız tarafı yapar da oğlan tarafıyla alışverişe çıkılır nişanlanacak kızın o gün elbisesi ayakkabısı çantası takılacak takıları yüzükleri alınır aileyle. Yani masraftan da kaçınılmaz gelin alacaklar diye en beğendiği kıyafeti alırlar kızın. Yani bizim taraflarda öyle. Yine de siz beğendiyseniz sorun yok ama özel bir gün yani çok güzel elbiseler var 1000 tl altında satılan. Çekilen fotolar size anı olarak kalıcak uygun fiyatlı diye almak ne kadar doğru bilemedim
Dediginiz diğer herseyi geldiğinde yapicaz zaten Zaten elbisede 1000 tl altinda ben 100 lira demedim ki Dedigini gibi kötü olduğunu düşünmüyorum Teşekkür ederim yine de.
Dediginiz diğer herseyi geldiğinde yapicaz zaten Zaten elbisede 1000 tl altinda ben 100 lira demedim ki Dedigini gibi kötü olduğunu düşünmüyorum Teşekkür ederim yine de.
Tarlatan mağazaya ait sürekli denenmis yıpranmış haliyle ben kendime yeniden alicam Kollari daralcak evet Onun dışında kemeride güzel kemer gibi durmuyor yani.