• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan davetiyem için söz arıyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Evlenmeden önce her hareketleri reklam kokuyor. Ay zaten bugün çok duygusalım önüme gelene deli misin evlenme diyesim var. Neyse C comely_ sen yine de çok şeyapma bizim sözlerimizi :l mutluluklar

Yıllar geçse de çok mutlu olan insanlar var. Konu sahibi de inşallah onlardan olur

Bazilari birbirlerini ne kadar sevdiklerini yazan uzun uzadiya seyler yaziyorlar..hatta bazen anlamiyorum bile..bi abarti bi abarti..hatta bi yakinimin davetiyesinde esinin ona yazdigi siir vardi..bunlar iki kisi arasinda kalmasi gereken seyler degil mi??

Aska mi davet ediyorsunuz herkesi??:KK48:buyrun gelin denilecek neticede..bazi davetiyeleri okuyunca “sebebi neydi ki??” diyorum:KK51:

Ben çok gülüyorum davetiyedeki sözlere.
Gördü gördüm bakıştık
Ara sıra kapıştık
Birbirimize yapıştık
Gelin de görün bizi

Bence en güzeli "nişan törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" şeklindeki cümleler.

Ben çok gülüyorum davetiyedeki sözlere.
Gördü gördüm bakıştık
Ara sıra kapıştık
Birbirimize yapıştık
Gelin de görün bizi

Bence en güzeli "nişan törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" şeklindeki cümleler.
Ben de fazla macera aramadan bu sözü yazacağım büyük ihtimal Hoppa

Bircok kisi zaten yazmis, ama bende klasikden yanayim.
Sevmiyorum söyle sevdik böyle asik olduk, bilmem neler neler...
Hele biri akrustik siir olsun diye resmen roman yazmis. Isimlerde uzun. 5 kere okudum hic bir anlam yokdu. Bir satir öncekiyle ikinci satir sanki baska baska seyler anlatiordu...
Uzun lafin kisasi, Klasikden vazgecmemek en güzeli.

Bu arada önceki yorumdaki kaynana gelmesine bayildim resmen :D

Back