Aynen bende o tarz şeyleri sevmiyorum sıkılıyorum okurken farklı anlamlı kısa hoş bir söz bulabilirim umuduyla yazdım bulamazsam klasik birşey yazacağımValla ben roman gibi yazilmis nebilim gordu gozlerimiz sevdi kalplerimizz falan gibi yazilari hic sevmem.oyuzden bilemicem.klasik bisey yazsaniz sade.nebileyim sizleride aramizda gormekten mutluluk duyariz falan gibi.
Eşim şair olduğu için ben hiç ilgilenmedim öyle şeylerle.ama bence o kadar önemi yok okuyup atıyorlar zaten.gereksiz Bi detayNişan davetiyem için söz arıyorum .. İnternetten baktım ama hep düğün için sözler ya da eskide kalmış sözler çıkıyor .. Sizin davetiye sözünüz ya da beğendiğiniz sözler mutlaka vardır önerilerinizi bekliyorum... Şimdideenn teşekkür ederim
Allahin belamizi verdiği bugün de sizleri de aramızda görmekten gurur duyarız (sen gelme kaynana)
Sizin başınıza geldi sanırım Böyle bir şey temkinlisiniz :dNişan tepsisini kız tarafından biri tutar diye de not ekleyin
Aynen... Akrostiş yazmıştı eşim. Nerde o bizBen de düğün davetiyemi ne hevesle yazdırmıştım Nerde o sözler nerde şimdi o biz..
Aramızda sizleri de görmekten mutluluk duyarız deseymişim keşke ben de :)
Nişan yapacağız eylül de düğün yapacağız doğal olarak ayrı ayrı davetiyeler olucak :) nişan evde değil o yüzden davetiye bastırıyoruznişan davetiyesi nasıl oluyor kı?
hem nişan hem düğün için ayrı mı oluyor davetıye?
İşte onu yazmasa çıta bu kadar yükselmezdi dimi:)Aynen... Akrostiş yazmıştı eşim. Nerde o biz
Yok geçen burda okudum Bi arkadaşın kaynanası son anda cıngar çıkarmış erkek tarafı tutar diye gelinin kız kardeşi çok üzülmüş o tutacakmış plana göre çünkü.ordan etkisinde kaldımSizin başınıza geldi sanırım Böyle bir şey temkinlisiniz :d
Bende o tür şeyler pek geçerli olmaz nişan için düğün salonu nu tutan ben o kadar parayı ödeyen ben tepsiyi onun istediği kişi mi tutacak ödesin de salon parasını kendisi de tutabilir :)))Yok geçen burda okudum Bi arkadaşın kaynanası son anda cıngar çıkarmış erkek tarafı tutar diye gelinin kız kardeşi çok üzülmüş o tutacakmış plana göre çünkü.ordan etkisinde kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?