Nişan Nişan davetiyem için söz arıyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
87
53
31
Nişan davetiyem için söz arıyorum .. İnternetten baktım ama hep düğün için sözler ya da eskide kalmış sözler çıkıyor .. Sizin davetiye sözünüz ya da beğendiğiniz sözler mutlaka vardır önerilerinizi bekliyorum... Şimdideenn teşekkür ederim

Valla ben roman gibi yazilmis nebilim gordu gozlerimiz sevdi kalplerimizz falan gibi yazilari hic sevmem.oyuzden bilemicem.klasik bisey yazsaniz sade.nebileyim sizleride aramizda gormekten mutluluk duyariz falan gibi.
Aynen bende o tarz şeyleri sevmiyorum sıkılıyorum okurken farklı anlamlı kısa hoş bir söz bulabilirim umuduyla yazdım bulamazsam klasik birşey yazacağım

Davetiye buyukse sozlu birsey yazin. Kucuk davetiyeye uzun uzun soz yazinca tuhaf oluyor, kucuk bir tavsiye.

Eşim şair olduğu için ben hiç ilgilenmedim öyle şeylerle.ama bence o kadar önemi yok okuyup atıyorlar zaten.gereksiz Bi detay

nişan davetiyesi nasıl oluyor kı?
hem nişan hem düğün için ayrı mı oluyor davetıye?

"Yaşama dair her ne varsa,her anında birlikte olmaya karar verdik. Bu tekrarı olmayan günde, bizlerle beraber olmanız bize ayrı bir mutluluk verecektir"

Bizim davetiye böyleydi beğenirsiniz...

Sizin başınıza geldi sanırım Böyle bir şey temkinlisiniz :d
Yok geçen burda okudum Bi arkadaşın kaynanası son anda cıngar çıkarmış erkek tarafı tutar diye gelinin kız kardeşi çok üzülmüş o tutacakmış plana göre çünkü.ordan etkisinde kaldım

Yok
Bende o tür şeyler pek geçerli olmaz nişan için düğün salonu nu tutan ben o kadar parayı ödeyen ben tepsiyi onun istediği kişi mi tutacak ödesin de salon parasını kendisi de tutabilir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…