Nisan da tüp bebek yaptıracaklar buraya

Bihterziyangil

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
131
23
13
33
2 aşılamam tutmadı tüp bebeğe geçiyoruz yarın gidiyorum doktora inşallah bekletmeden başlar doktor kızlar var mı başka bu ay tüp bebeğe başlayacak🌺

Selam , bende tüp bebek sürecindeyim ilk denememiz negatif oldu (29 martta)şimdi ikinci transfer için hazırlanacağız mayıs ayında da transfer olacak inşallah🙏

Benim sürecim aşılama ama merak ediyorum tüp bebek süreci başlayınca hemen aynı ay içerisinde transfer olabiliyor mu?
Yumurta toplama işleminden sonra aynı hafta içerisinde taze transfer olabiliyor ancak pcoslu iseniz ohss olma riskiniz olabiliyor ve embriyolar donduruluyor daha sonraki aylarda transfer gerçekleşiyor

Yumurta toplama işleminden sonra aynı hafta içerisinde taze transfer olabiliyor ancak pcoslu iseniz ohss olma riskiniz olabiliyor ve embriyolar donduruluyor daha sonraki aylarda transfer gerçekleşiyor
Benim pcos vs bi rahatsızlığım yok bu konuyu bende merak ediyordum o zaman benim taze transfer mi olur sizce?

Benim pcos vs bi rahatsızlığım yok bu konuyu bende merak ediyordum o zaman benim taze transfer mi olur sizce?
Bazen hiç rahatsızlık olmasa da rahim dinlendirme yapmak istiyor doktorlar. Özellikle fazla sayıda yumurta toplanırsa dondurulmuş yapmayı tercih ediyorlar. Geç olsun güç olmasın diyerek gidin, en iyisi hangisi olacaksa öyle olsun 🥰🌸🌸 ben de çok sabırsızdım hep taze olsun istemiştim ama Opu sonrası 2 Regl bekletmişti doktorum 🙃

Bazen hiç rahatsızlık olmasa da rahim dinlendirme yapmak istiyor doktorlar. Özellikle fazla sayıda yumurta toplanırsa dondurulmuş yapmayı tercih ediyorlar. Geç olsun güç olmasın diyerek gidin, en iyisi hangisi olacaksa öyle olsun 🥰🌸🌸 ben de çok sabırsızdım hep taze olsun istemiştim ama Opu sonrası 2 Regl bekletmişti doktorum 🙃
Öyle tabi haklısınız hangisinin iyi olacağını doktor daha iyi bilir bekle derse bekleyeceğim inşallah güzel sonuçlar alırım yeter ki olsun ne kadar beklenirse razıyım diyorum artık 🥰

Nisan mart ardarda oldum bu aşılmada tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz demişti bekletmez inşallah
Anladım hayırlısı olsun canım🥰
beni de aynı şekilde bekletti ilk denemem negatif oldu maalesef 😔 sizin kaçıncı denemenizdi

Anladım hayırlısı olsun canım🥰

beni de aynı şekilde bekletti ilk denemem negatif oldu maalesef 😔 sizin kaçıncı denemenizdi
Benim ilk ikisi negatif oldu maalesef. Sebepsiz interfitiliteydi. Çok şükür 3.transferimde pozitif aldık. İnşallah sizlerinki hiç bekletmeden en kolay, en kısa yoldan olur. herkese çok dua ediyorum 🙏🏼🙏🏼

Back
X