- 20 Aralık 2024
- 131
- 23
- 13
- 33
- Konu Sahibi Bihterziyangil
2 aşılamam tutmadı tüp bebeğe geçiyoruz yarın gidiyorum doktora inşallah bekletmeden başlar doktor kızlar var mı başka bu ay tüp bebeğe başlayacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy hadi bakalım canım inş bu ay buradan güzel bi sonuçla ayrılırız da 2026 Ocak annelerine transfer oluruz
Benim sürecim aşılama ama merak ediyorum tüp bebek süreci başlayınca hemen aynı ay içerisinde transfer olabiliyor mu?2 aşılamam tutmadı tüp bebeğe geçiyoruz yarın gidiyorum doktora inşallah bekletmeden başlar doktor kızlar var mı başka bu ay tüp bebeğe başlayacak![]()
Ayrılcaz ayrılcaz ben inanıyorummmAyyyy hadi bakalım canım inş bu ay buradan güzel bi sonuçla ayrılırız da 2026 Ocak annelerine transfer oluruz![]()
Hiç bilmiyorum yaşayarak göreceğim inşallahBenim sürecim aşılama ama merak ediyorum tüp bebek süreci başlayınca hemen aynı ay içerisinde transfer olabiliyor mu?
Ayyy bu defa hayırlı haberler alırsınız inşallah hepimiz pozitif testlerimizi atarız buraya umarımmmSelam , bende tüp bebek sürecindeyim ilk denememiz negatif oldu (29 martta)şimdi ikinci transfer için hazırlanacağız mayıs ayında da transfer olacak inşallah![]()
Yumurta toplama işleminden sonra aynı hafta içerisinde taze transfer olabiliyor ancak pcoslu iseniz ohss olma riskiniz olabiliyor ve embriyolar donduruluyor daha sonraki aylarda transfer gerçekleşiyorBenim sürecim aşılama ama merak ediyorum tüp bebek süreci başlayınca hemen aynı ay içerisinde transfer olabiliyor mu?
Benim pcos vs bi rahatsızlığım yok bu konuyu bende merak ediyordum o zaman benim taze transfer mi olur sizce?Yumurta toplama işleminden sonra aynı hafta içerisinde taze transfer olabiliyor ancak pcoslu iseniz ohss olma riskiniz olabiliyor ve embriyolar donduruluyor daha sonraki aylarda transfer gerçekleşiyor
Olur büyük ihtimalleBenim pcos vs bi rahatsızlığım yok bu konuyu bende merak ediyordum o zaman benim taze transfer mi olur sizce?
Ayyy inşallah ya bian önce olsun bitsin haberlerimizi alalım çok sabırsızlanıyorum daha doktora gitmedenOlur büyük ihtimalle![]()
Umarım herşey gönlünüzce olurAyyy inşallah ya bian önce olsun bitsin haberlerimizi alalım çok sabırsızlanıyorum daha doktora gitmeden![]()
Nisan mart ardarda oldum bu aşılmada tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz demişti bekletmez inşallahUmarım herşey gönlünüzce olurmart ayında mı aşılama olmuştunuz
Bazen hiç rahatsızlık olmasa da rahim dinlendirme yapmak istiyor doktorlar. Özellikle fazla sayıda yumurta toplanırsa dondurulmuş yapmayı tercih ediyorlar. Geç olsun güç olmasın diyerek gidin, en iyisi hangisi olacaksa öyle olsunBenim pcos vs bi rahatsızlığım yok bu konuyu bende merak ediyordum o zaman benim taze transfer mi olur sizce?
Öyle tabi haklısınız hangisinin iyi olacağını doktor daha iyi bilir bekle derse bekleyeceğim inşallah güzel sonuçlar alırım yeter ki olsun ne kadar beklenirse razıyım diyorum artıkBazen hiç rahatsızlık olmasa da rahim dinlendirme yapmak istiyor doktorlar. Özellikle fazla sayıda yumurta toplanırsa dondurulmuş yapmayı tercih ediyorlar. Geç olsun güç olmasın diyerek gidin, en iyisi hangisi olacaksa öyle olsunben de çok sabırsızdım hep taze olsun istemiştim ama Opu sonrası 2 Regl bekletmişti doktorum
![]()
Anladım hayırlısı olsun canımNisan mart ardarda oldum bu aşılmada tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz demişti bekletmez inşallah
beni de aynı şekilde bekletti ilk denemem negatif oldu maalesefBazen hiç rahatsızlık olmasa da rahim dinlendirme yapmak istiyor doktorlar. Özellikle fazla sayıda yumurta toplanırsa dondurulmuş yapmayı tercih ediyorlar. Geç olsun güç olmasın diyerek gidin, en iyisi hangisi olacaksa öyle olsunben de çok sabırsızdım hep taze olsun istemiştim ama Opu sonrası 2 Regl bekletmişti doktorum
![]()
Benim ilk ikisi negatif oldu maalesef. Sebepsiz interfitiliteydi. Çok şükür 3.transferimde pozitif aldık. İnşallah sizlerinki hiç bekletmeden en kolay, en kısa yoldan olur. herkese çok dua ediyorumAnladım hayırlısı olsun canım
beni de aynı şekilde bekletti ilk denemem negatif oldu maalesefsizin kaçıncı denemenizdi
İnşallah pozitif sonuçlanırHiç bilmiyorum yaşayarak göreceğim inşallah
Bilgilendirme için teşekkür ederimYumurta toplama işleminden sonra aynı hafta içerisinde taze transfer olabiliyor ancak pcoslu iseniz ohss olma riskiniz olabiliyor ve embriyolar donduruluyor daha sonraki aylarda transfer gerçekleşiyor