Nisan da transfer olanlar?

Bisey diyil ne duysak yapiyoruz. Benin doktorum bunlari önerdi. Bende hepsini yaptim. Avakadoda iyi gelirmis. Valla her gun yedim nerdeyse. Bu bebe tutmazsa yanarim yanarim kahve icemeyisine yanarim nasil dayandim bi bilsen
Çok tatliisniz ya ne durumdasınız acaba

İyi bir doktora görün mutlaka. Doktorun ilaç falan vermediyse başka doktor bul. Kanaması olup doğum yapan çok kişi var
İnşaallah öyle olur henüz bebeği ve kalp atımını görmedim hayırlısı allahtan artık kese yanında kanama alanı varmış

İnşaallah öyle olur henüz bebeği ve kalp atımını görmedim hayırlısı allahtan artık kese yanında kanama alanı varmış
Hiç olumsuz düşünme bunlar olan şeyler. Sen yine kendine dikkat etmeye devam et. Ben çok duydum kanaması olup sonra sağlıklı bir şekilde hamilelik gecirwni. Ama dediğim gibi doktor bir şey vermediyse mutlaka başka doktora görün

Oral progestan ilave etti tedavime canım .İnşaallah bakalım Allaha emanet

Pozitifti ama şuan kanamam var canım maalesef
Merhabalar benim 6+0. Haftada şiddetli kanamam oldu .kesin düşük oldu dedim.rahimde büyük bir kanama alanı olmasına rağmen bebeğim bana tutundu.fakat 3 aylık olana kadar kanama devam etti.işallah sizin bebeğiniz de tutunacaktır

Amin inşaallah canım inşaallah şuan kanamam durdu çok şükür ama henüz bebeği görmedik ya o beni düşündürüyor

Merhabalar siz doğum yaptınızmı bende şuan 7. Haftamdayız ben aşırı kanamam yok fakat iki kere kontrol için doktora gittim arabamızla eve döndüğümde tuvaletimi yapıp silinirken açık renk hafif kanamam oluyor bu olay iki defa oldu doktorum normal dedi ama daha önce düşük olayı yaşadığım için tedirgin oluyorum

Evet oğlum 4 yaşında.hatta pıhtılaşma sorunumda vardı.fakat rahimde kanama çok olunca doktorum oksaparı kesmişti.ama düşük önleyici kalçadan olan o iğneleri baya kullandım.çok can yakıyorlar.şimdide 2.hamilelik için uğraşıyorum donmuş embriyom var.siz bu süreçte dinlenin düşünmeyin.embriyo sağlıklıysa tutunacaktır.yaşayacaksa yaşar bebeğiniz.işallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…