• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan bohçasını nişanlım mı ailesi mi hazırlamalı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KoLo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
167
27
118
34
Merhaba Ağustos ayında düğünüm var nikahım aylar önce oldu. nişanlımın ailesi ile farklı şehirlerdeyiz şimdiye kadar gelip gitmediler bişey görmedim sadece ararlar bir isteğin var mı nasılsın bu kadar. sorunda etmedim aileme karşıda mahçup oldum. nişanlımla her şeyimizi kendimiz alıyoruz.ailesi sadece düğünü yapacak. nişan bohçalarını henüz yapmadık. kaynanam bayramda gelcek ozaman yapacaz. ama sanırım masrafları aldıklarını nişanlım ödeyecek e tabi beraber ödemiş olcaz. çok sinirlerim bozuluyor böyle şey olur mu napacağımı bilmiyorum nişanlıma mı söyliyim istemiyorum yapmayın mı diyeyim

bence nişanlın veya siz ödeyecekseniz bohça yapmayın boş yere bi ton masrafa girmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Siz odeyecekseniz gerek yok uzak olunca öyle oluyor nisanlinla konuş boşa masraf yapmayın bencede

Madem ben ödücem nişanlımla gider alırım kafama göre. nişan bohcasıda yapmam.
Biz eşimle öyle yaptık. İstegime göre aldık.

Eşiniz ödeyecekse hiç gerek yok zaten ailelerde uzakta kimse ne sizin aldığınızı görecek ne birşey. Eşinizle çıkın gerekli olan şeyleri alın yeterli.

Back