Nişan nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

roxelannee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
20
0
36
Kocaeli
kızlar ya bizde nişan bohçası yapılacak da bu gecelik takımlarından beğenemiyorum sanki..sizce ne alsınlar bana saten tavsiye ediyor musunuz?var mı aklınızda beğendiğiniz marka tür vs.. ben de rob ve pijema takımı alıcam ama karar veremiyorum bi fikir verin bana nolur!

saten olmazsa olmazdır canım, ha ama çarşaf takımlarında kullanışlı değil

ay çok teşekkür ederim yaa güzelmiş gerçekten aldırdıklarınız =) aklınızda varsa başka güzel marklar falan fikir olabilir bana.

Kızlar bohçada bu iç çamaşırları gecelikleri nasıl seçiyosunuz,ben aldırırken çekinirim,kaynana ya da görümce de olacağı için.. Nasıl seçicem aldırcam bilmem

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bohçada bu iç çamaşırları gecelikleri nasıl seçiyosunuz,ben aldırırken çekinirim,kaynana ya da görümce de olacağı için.. Nasıl seçicem aldırcam bilmem

Canım neden çekiniyosun onlarda bayan sonuçta :) Çekinme sen içinden ne geliyosa onu al

benim kayınvalidem "siz kendiniz alın, şimdi ben alırım beğenmezsin giymezsin, onun yerine kendiniz alın" diyerek sözlümle çıktık biz alışverişe, ben de çekinirim diye düşünüyordum da bir kaç mağazadan sonra açılırsın

valla canım sahsen ben ınternetten aldm cogunu ve sevgılıme gösterdim beğendi tmam al dedi o begendi ben aldım 5senedr beraberiz ve evlenecegım adam nasipse cekınecek bırsey yok diye düşünüyorum ve ben çok iç çamaşırı tutkunu olduğum için bohçamda da en çok iç çamaşırı olacak ihihi

Çamaşır alışverişine ben de kızkardeşim ve nişanlımla çıkmayı düşünüyorum ne onun annesini yanımıza almak istiyorum ne de kendi annemi, anneler çok karışıyor, yanlış mı yapıyorum sizce

Teşekkür ederim canım, Bondy markası 110 liraydı 90'a bıraktı, bunu söz bohçası için almıştık ikili takımdı. Şimdi nişan bohçası için 6lı takım aldık, ama onun resmini bulamadım, bulunca paylaşırım onu da

Son düzenleme:
merhaba bende taze nişanlı olarak bohça tam istediğim gibi oldu eğer kayınvalideniz çok karışacak bir yapıdaysa nişanlınla gitmen daha iyi olur ama karışmıyorsa gayet eğlenceli oluyor ben 6lı saten takımlarını beğenmiyordum ama kayinvalidem giymesende kalsın dediği için aldık çokta beğendim alırken pierre cardin 6720 bihter modeli diye satıyorlar İstanbuldaysan Eminönünden çok uygun bulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…