• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan bohçası

O tam adet mı bılmıyorum ama kuz evıne sonradan gıdıp eğlenıyorlar bunu hep gıttım gördüm sadece bu kuzenımın evlendığı kız tarafı eğlendirmek ıcın erkek kılığına gırmış şok oldum herkes gülmekten yarılmış
Bizim ordada kına gecesinden sonra saat 1 2 gibi damadın evine gidilir davulla tencere falan çalan olur kız tarafından
Damat evin içinde saklanır damadı kim bulursa para alır 😂😂çoçukluğumdan beri bu adete anlam veremedim

Bizim ordada kına gecesinden sonra saat 1 2 gibi damadın evine gidilir davulla tencere falan çalan olur kız tarafından
Damat evin içinde saklanır damadı kim bulursa para alır 😂😂çoçukluğumdan beri bu adete anlam veremedim
Sizin memleket neresı 😂

Her yerde farklı adetler bazen ne gereği var diyorum ama memlekete gıttıkçede ıyı eğleniyorum zaten ıstanbul da olcağım ıcın ne bohça alırım ne verırım gerek gormuyorum ama pike nevresım falan kesın aldırırım 😂 Tek uzuldüğüm hayatta oynayamıyorum oyunlarımızı azerı oyununa çok benzıyor kadınlar oynuyor put gıbı oturuyorum düğünde nasıl oynarım ilerde bılmıyorum 🤢

Her yerde farklı adetler bazen ne gereği var diyorum ama memlekete gıttıkçede ıyı eğleniyorum zaten ıstanbul da olcağım ıcın ne bohça alırım ne verırım gerek gormuyorum ama pike nevresım falan kesın aldırırım 😂 Tek uzuldüğüm hayatta oynayamıyorum oyunlarımızı azerı oyununa çok benzıyor kadınlar oynuyor put gıbı oturuyorum düğünde nasıl oynarım ilerde bılmıyorum 🤢
Bende kardeşimde oynamayı bilmiyoruz memleketten uzak büyüyenlerin genel sorunu aslında
O yüzden nikahtan evlencem😂

Sen oğluna bak boşver kaynanayı işin oğluyla 😂
Hahahahhaahahahah 🤭 Annemin bir sözü vardır "bir çiçekle yaz geçmez" diye bencede aynen öyle.Belki aileme uzak biri olsaydım normal gelirdi önemsemezdim ama bence çok garip...

Bende kardeşimde oynamayı bilmiyoruz memleketten uzak büyüyenlerin genel sorunu aslında
O yüzden nikahtan evlencem😂
Ayyy bende sade nikah ıstıyorum böyle kır konsepti oluyor dans nikah bır ıkı saat suruyor ya o tarz ama sanmıyorum annem başlar hemen o kadar takı taktık her yere asdfjkk

Sandık cevizden üçlü , bavul seti, bornoz takımı, gecelik takımı,seccade, bohça, kadama,gümüş zemzem takımı, gümüş nalın, gümüş gondol tepsi gümüş yine mücevher kutusu, gümüş şamdan ve kuran kutusu,gümüş ayaklı ayna, makyaj kutusu, ayna tarak takımı, saç kurutma setı, epilasyon aleti, saç düzleştirici, çanta cüzdan terlik , parfüm seti,ayakkabı, nevresim pike seti, havlu, bohça takımı, atlet takımı, kına tepsısı sepeti, kına örtüsü ve kına malzemesi, döpiyes takımı, elbise, manto, eşarp,halı, nişan sandığı, hediyelik kumaş bla bla gidiyor daha varda yoruldum artık 😂😂😂 bu hamam takımı bohça içeriği yani ama pek anlamam bu işlerden . Konu sahıbı bu bızde geçerli aman yanlış anlaşılmasın damadın ocağına incir ağacı dikersiniz 10 bın en az bu takım 😂😂
Aman yarabbi :D
Bunları damat tarafı mı alıyor.
Erzurumlu birini bulmak şart oldu :D

Ayyy bende sade nikah ıstıyorum böyle kır konsepti oluyor dans nikah bır ıkı saat suruyor ya o tarz ama sanmıyorum annem başlar hemen o kadar takı taktık her yere asdfjkk
takı işi önemli ama ben sırf takılarımı geri alayım diye müzik olmadan kır düğünü yeri tutmuştum nikah için gramı 500 e yaklaştı iyi ki yapmışımmm

Aman yarabbi :KK70:
Bunları damat tarafı mı alıyor.
Erzurumlu birini bulmak şart oldu :KK70:
Burdaysan Erzurumlu bulsanda faydasız eğer orda yaşıyorsan oluyor çoğunlukla o kadar ağır ki yük bazen kız tarafı istemiyor zira çoğu genç sırf şundan dolayı evlılıkten soğudu 😂😂😂

takı işi önemli ama ben sırf takılarımı geri alayım diye müzik olmadan kır düğünü yeri tutmuştum nikah için gramı 500 e yaklaştı iyi ki yapmışımmm
Ya bende hak veriyorum o kadar taktık kı bazılarına çifter hem de valla onlar gram takarsa şu devirde öp başına koy 🤷🏼‍♀️ Ya da takmazlarla gelmezlerse arayıp ıstermışım ne gülerim 😂😂😂 Allah dan çeyrek 500 olduğu zaman gidip bılezık yaptı aılem bana yoksa artık zor ondan bıle ıkı bılezık kardayım 🤷🏼‍♀️

Hahahahhaahahahah 🤭 Annemin bir sözü vardır "bir çiçekle yaz geçmez" diye bencede aynen öyle.Belki aileme uzak biri olsaydım normal gelirdi önemsemezdim ama bence çok garip...
Daha ne istiyorsun eşin iyiyse ailesine seni ezdirmiyosa kaynanayı napcan şahsen ben samimi olmak istemem

epilasyon aleti mi okudum :KK48:
En nadide parçalardan biri o :)
Yeni nesil ev lazeri alsın madem :D
Burdaysan Erzurumlu bulsanda faydasız eğer orda yaşıyorsan oluyor çoğunlukla o kadar ağır ki yük bazen kız tarafı istemiyor zira çoğu genç sırf şundan dolayı evlılıkten soğudu 😂😂😂
Buradaysan dediğin yer nere bacım :D
Bu adet erzurumda var dedin, konu kapanmıştır. Erzurum erkekleri bekleyin :D

Back
X