• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan bohçam ve nişan fotoğraflarım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar çok yakında damat bohçalarımızla da sizlerleyim 2-3 parça eksik kaldı ama her şey çok güzel oldu sanki gelin bohçası :))

canım bende nişanlanma arifesinde olan biri olarak az önce fikir olur diye resimlerini inceledim.
maşallah Allah nazardan saklasın herşeyi düşünmüşsünüz. nişan bohçası değil, çeyiz gibi mübarek =)) amaaa şuan midemde bir ağrı başladı =(( ben bu kadar işin altından nasıl kalkıcam diye=)
buarada damat bohçasını da merakla bekliyorum =)

teşekkürler sakıncası yok tabiki malatyalılar normalde malatyalılar bu kadar bohça yapmazlarmış ama kayınvalidem sağolsun çok iyi bizim adetlerimize göre yapmak istedi o yüzden sürekli annemi arayıp sordu bir eksiğimiz varmı yapılacak edilecek diye görümcemle çıktık nişan alışverişine oda sürekli benim nişan alışverişim hiç istediğim gibi olmadı sen ne beğeniyorsan içinde ne varsa onu al dedi sağolsun inşallah aramız hep böyle olur

Merhaba,
Konunuz çok eski merak ettim :)
Acaba görümceniz ile ilişkiniz şuan ne durumda?

teşekkürler sakıncası yok tabiki malatyalılar normalde malatyalılar bu kadar bohça yapmazlarmış ama kayınvalidem sağolsun çok iyi bizim adetlerimize göre yapmak istedi o yüzden sürekli annemi arayıp sordu bir eksiğimiz varmı yapılacak edilecek diye görümcemle çıktık nişan alışverişine oda sürekli benim nişan alışverişim hiç istediğim gibi olmadı sen ne beğeniyorsan içinde ne varsa onu al dedi sağolsun inşallah aramız hep böyle olur
maşallah ne incelermiş inşallah hep böyle olur.

Back