• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan bohçam ve nişan fotoğraflarım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Allah tamamına erdirsin canım.. Maşallah çok güzel olmuşsun.. Herşey çok güzel görünüyor. Rabbim sizi ayırmasın inşallah..

yanılmamışım:1:biz de yarı yarıya adıyaman-malatya karışığıyız.bohçalarımız böyle olur.mutluluğunuz daim olsun inşallah.

canım herşey çok güzel özellikle de nişan tepsine bayıldım:) sende çok güzel olmuşsun nişanlığında değişik güzelmiş ALLAH tamamına erdirsin :nazar:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı tüm bekarların başına diyelim

allah mesut etsin her şey çok güzel birşey soracam telefonla konuşmaya başladığınızda kaç yaşındaydın şimdi kaç yaşındasın merak ettim

Canım herşeyin bohçan, nişan kıyafetin, nişan fotoların maaşallah diyelim nazar değmesin çok güzel. Rabbim ağız tadıyla tamamınada erdirsin inş... MÜZİŞ...

Son düzenleme:
beni de gelinlik stresi sardı hem çok pahalı olmayacak hem de iyi dikecek bi yer bulmam lazım. malzemeler de modaevinin istediği miktarlarda kendim almak istiyorum :/ bakalım inşallah bi yer bulurum istediğim gibi. bir ay sonra falan istanbul'a gelmeyi düşünüyorum. çok şükür iki günüm boş 4 gün tatilim bu dönem gelinlik için baya işime yarayacak bu durum :))

bu arada ben de bi kaç foto ekledim, pasta, şeker falan var bak bakalım beğenecek misin :16:

teşekkürler sakıncası yok tabiki malatyalılar normalde malatyalılar bu kadar bohça yapmazlarmış ama kayınvalidem sağolsun çok iyi bizim adetlerimize göre yapmak istedi o yüzden sürekli annemi arayıp sordu bir eksiğimiz varmı yapılacak edilecek diye görümcemle çıktık nişan alışverişine oda sürekli benim nişan alışverişim hiç istediğim gibi olmadı sen ne beğeniyorsan içinde ne varsa onu al dedi sağolsun inşallah aramız hep böyle olur

allah bozmasın... kayın validenin davranışı gerçekten çok güzel yakışır bi davranış, örnek bi kayınvalide allah herkese bölesini nasip etsin inş.. ömür boyu mutluluklar diliyorum :)

beni de gelinlik stresi sardı hem çok pahalı olmayacak hem de iyi dikecek bi yer bulmam lazım. malzemeler de modaevinin istediği miktarlarda kendim almak istiyorum :/ bakalım inşallah bi yer bulurum istediğim gibi. bir ay sonra falan istanbul'a gelmeyi düşünüyorum. çok şükür iki günüm boş 4 gün tatilim bu dönem gelinlik için baya işime yarayacak bu durum :))

bu arada ben de bi kaç foto ekledim, pasta, şeker falan var bak bakalım beğenecek misin :16:

aynen benide öyle canımcım aynı yerdemi diktirsem yoksa yine araştırma yapıp orayamı gitsem çok karışık ilk modelde emin olmam gerekiyor beğendiğim modeller için topic açıcam fikir edinmiş olurum sizlerden

kızlar çok yakında damat bohçalarımızla da sizlerleyim 2-3 parça eksik kaldı ama her şey çok güzel oldu sanki gelin bohçası :))

Back