- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 133
- Konu Sahibi Lovegarden
-
canım nişanlığını özel diktirmişsin nerde diktirdin acaba sakıncası yoksa?
allah mesut etsin her şey çok güzel birşey soracam telefonla konuşmaya başladığınızda kaç yaşındaydın şimdi kaç yaşındasın merak ettim
teşekkürler sakıncası yok tabiki malatyalılar normalde malatyalılar bu kadar bohça yapmazlarmış ama kayınvalidem sağolsun çok iyi bizim adetlerimize göre yapmak istedi o yüzden sürekli annemi arayıp sordu bir eksiğimiz varmı yapılacak edilecek diye görümcemle çıktık nişan alışverişine oda sürekli benim nişan alışverişim hiç istediğim gibi olmadı sen ne beğeniyorsan içinde ne varsa onu al dedi sağolsun inşallah aramız hep böyle olur
Canım herşeyin bohçan, nişan kıyafetin, nişan fotoların maaşallah diyelim nazar değmesin çok güzel. Rabbim ağız tadıyla tamamınada erdirsin inş... MÜZİŞ...
beni de gelinlik stresi sardı hem çok pahalı olmayacak hem de iyi dikecek bi yer bulmam lazım. malzemeler de modaevinin istediği miktarlarda kendim almak istiyorum :/ bakalım inşallah bi yer bulurum istediğim gibi. bir ay sonra falan istanbul'a gelmeyi düşünüyorum. çok şükür iki günüm boş 4 gün tatilim bu dönem gelinlik için baya işime yarayacak bu durum :))
bu arada ben de bi kaç foto ekledim, pasta, şeker falan var bak bakalım beğenecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?