- 24 Aralık 2011
- 144
- 0
- 116
- Konu Sahibi Lovegarden
-
Allah tamamına erdirsin herşey çok güzel olmuş gerçektende. Bende Malatyalıyım ve evet bizde nişan bohçası böyle olmaz ama takdir ettim kayınvaldeni yakışanı yapmış
Allah tamamına erdirsin cnm...
damadın boyu baya uzun galiba sizde bizim gibisiniz heralde ben de nişanlımın yanında minnak kalıyorum baya
Allah tamamina erdirsin canim,
Elbisenin modeli cok hos olmus :))
çok guzel canım herşey Allah ım ıyı gunlerde kullandıröayı nasip etsın.. : )
maşallah kız ne becerikliymişsin sepet pembe hediyelikler falan harika olmuş sen yaptın di mi onları? çok beğendim valla tepsi de öyle çok güzel olmuş. bu arada sen de çok güzelsin maşallah
ay çok beğendim ya geleneksel güzel bi bohça olmuş inşallah devamı da böyle olur mutlulukla geçer her gününüz
o değil de bi şey dikkatimi çekti nişanlığının etek kısmı benim istediğim gelinliğe benziyor. benimkinin kuşağı daha kalın oalcak bi de etek uçları farklı olucak ama belindeki o kloşluk pile mi deniyo neyse işte onlar ve onların kuşaktan çıkması falan aynı gibi, rengi de benim sevdiğim bi renk olunca nişan kıyafetine de bayıldım :)) çok güzel canım ya çok mutlu oldum inan darısı düğün fotolarımza hatta bebek fotolarımıza olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?