• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan bohçalarınız kaç melyon tuttu şekerler:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Damat tarafı kız tarafının giyeceği elbiseyi alıyor, bizde kız tarafının damada nişan takımı alması şart değil , ben almayacağım herhalde bizimkine, gömleğini,kravatını alırım ama nişan için.

Revindel cnm bizde sizin gibi ayrı şehirlerde olduğumuz için,yanıma gelince alcaz banada kıyafet.

Damat tarafı kız tarafının giyeceği elbiseyi alıyor, bizde kız tarafının damada nişan takımı alması şart değil , ben almayacağım herhalde bizimkine, gömleğini,kravatını alırım ama nişan için.

Revindel cnm bizde sizin gibi ayrı şehirlerde olduğumuz için,yanıma gelince alcaz banada kıyafet.

canım işte biz pohçaya takım kıyafet felan koymuyoruz mesela benimki gelicek yada ben gidicem alıcaz birlikte ne istiyorsak kıyafet olarak o gün giyicez onları..
bohçada da işte bildiğiniz klasik şeyler var..

yessss bacımmm bursaya gelin gelicez inş. aklinialirimsmile

hadi hayırlısı bakalım isteriz yani herkesi bursaya almayı ama canım Allah nasip ederse bende bursadan gidicem sevgilim buralı değil çünkü haha sen geliosun ben gidiorum yaniopuyorumnanaktan

oyyy guşummmmm nişan bohçaına koymuyoruz biz ya taım elbise felan mesela ben gidicem yanına yada o gelicek istanbula birlikte gidip takımlarımızı alıcaz işte... nişan bohçası nişan günü verilmiyormu ya kafam karıştı aldığımız takım nişanda giyeceği takım değilmi?.. siz nişan takımı dışında başka bir takımdamı alıyorsunuz?..CADIARZU

cnm işte nişanlık takımını alıyorsun ya onuda kattım içine birde gömlek kravatta aldım ekstradan bizde erkek tarafı nişan günü veriri bohçayı kız tarafı 1 hafta sonra iade ziyaret yapar

hadi hayırlısı bakalım isteriz yani herkesi bursaya almayı ama canım Allah nasip ederse bende bursadan gidicem sevgilim buralı değil çünkü haha sen geliosun ben gidiorum yaniopuyorumnanaktan

ayyy sen nereye gidiyorsunn bakiyimm :gitme:

amaniin şimdi hesapladım bizim bohça da az buz bişi değilmiş sadece 1500 liraya yaklaşmış.bunun içinde pijama çamaşır keer takımı ayakkabı damatlık traş seti hırka gömlek eşofman takım var.

amaniin şimdi hesapladım bizim bohça da az buz bişi değilmiş sadece 1500 liraya yaklaşmış.bunun içinde pijama çamaşır keer takımı ayakkabı damatlık traş seti hırka gömlek eşofman takım var.

Valla bende o kadar özenerek aldım herşeyi bana böyle dandik şeyler koyarsalar gebertirim valla çıngar çıkarırım :oklava:

SEVGÜLNLE BİRLKTE ÇIKIN İLK ÖNCE,BEĞENİN HERŞEYİNİZİ,TABİKİ BİRAZDA VİCDANLI DAVRANMAK KOŞULUYLA:1hug: SORA DA ALIŞVERİŞE ÇIKNCA ONLARI ALINşakkıdı ZATEN BEN ÖLE KALABALIKÇANA ONU BEĞENMEDİM,ŞU GÜZEL,ŞU DEĞİL,ONU İSTEMEM FALAN DİYİP KİMSEYİ UYUZ ETMEK PEŞİMDE DOLAŞTIRMAK İSTEMEM SAATLERCE...SANKİ YANİ DAHA İYİyerimseniben

Gloxinia canm altından kemermi aldınız koydunuz bohçayaa:1shok: hem de 3 sene önce ne 3000 lira tutmuş olabilrkine?:emir_bebek:

valla canım,takım,gömlek,kravat,hırka,ayakkabı,terlik,kemer cüzdan takımı,pijama takımları,çamaşır,çorap,saat,kol düğmesi,parfüm,traş makinası alındı..hatta daha fazla bile tutmuş olabilir...herzaman kullandığımız şeyleri aldık,ben de o da..abartılan bişey yoktu yani :) ...zaten takım elbise 1000 lirayı geçiyo...

SEVGÜLNLE BİRLKTE ÇIKIN İLK ÖNCE,BEĞENİN HERŞEYİNİZİ,TABİKİ BİRAZDA VİCDANLI DAVRANMAK KOŞULUYLA:1hug: SORA DA ALIŞVERİŞE ÇIKNCA ONLARI ALINşakkıdı ZATEN BEN ÖLE KALABALIKÇANA ONU BEĞENMEDİM,ŞU GÜZEL,ŞU DEĞİL,ONU İSTEMEM FALAN DİYİP KİMSEYİ UYUZ ETMEK PEŞİMDE DOLAŞTIRMAK İSTEMEM SAATLERCE...SANKİ YANİ DAHA İYİyerimseniben

ben de önceden çıkmayı düşünmüştüm ama zaten alışverişi de eşimle beraber yapmıştık.kimseyi gezdirmedik arkamızda.sevmem de zaten öyle,cümbür cemaat a.s

oy canım naptın takım elbise nasıl 1000 lirayı geciyo, of offf offf batarım ben sadece 1000 liraya takım elbise alırsam. alamam yani o kadara yafss.Ama aşkım kendisi alır büyük ihtimal takımını zaten. Bende içini alırım napiimm çalışmıyorum yaa:( bakalım bi o zaman gelsin duruma göre.

Benim bohcam 3milyar civari tutmus ama bizim yaptigimiz bohca saatiyle beraber 1700 civari tutmustu.

Ama damat bohcasi yapcak olanlar; pierre cardin kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de Sarar, damat, garibaldi markalarını tavsiye ederim.Ben çok beğendim kalitelerini.

Back