• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan bohçalarınız kaç melyon tuttu şekerler:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
hem kız tarafının,hem erkek tarafının nişan bohçalarının ne kadar tuttuğunu çok merak ediyorum kıslar yaa?aldığın markaya göre tabi değşirde,yine de bi ortalama vardr..heralde yanii:)buarada ailelere bişey almayacağımızı farzedin...

Valla ben çok eskidim 3 yıl önce bu zamanlar nişan alışverişi yaptık...
Benim bohçam 700 civarı eşimin bohçası 600 civarı tutmuştu...

Canımm ben daha birkaç ay önce yaptım toplamı 1000 TL tutuyor (takımı + saati felan dahil)

biz askimin sirf bohcasina (takim ve saat yok) 450 meeelyon verdik
onlarda 600 falan galiba benimkine tam emin degilim.

Nisanda takiliyor o haric demek istedim. Nisan alis verisine cikildiginda genelde hepsi birlikte aliniyor ya
biz sirf bohcaya o kadar para verdik. fazlada birsey alinmadi aslinda ama Ceyiz dükkanlarinda tutturabildigine aliyorlar. ben aslinda herseyi ayri ayri secerek farkli yerlerden almak istemistim ama zamanimiz yetmedi.bi yere girdik herseyi hallettik.senin yerinde olsam öyle yapmam ama,fiyatlari cok pahali oluyor.

saat felan bohçaya alınmaz söz veya nişanda takılır zaten. parana göre alışveriş yaparsın cnm. saten gecelik takım,makyaj seti,terlik,ayakkabı,çiçek alınır birde bornoz takımı koyarsınız o kadar. bohçaya fazla şeyler koymayın zaten. erkek tarafı hazırlar bohçasını ilk önce kız tarafıda ona göre bohça yapar.

saat felan bohçaya alınmaz söz veya nişanda takılır zaten. parana göre alışveriş yaparsın cnm. saten gecelik takım,makyaj seti,terlik,ayakkabı,çiçek alınır birde bornoz takımı koyarsınız o kadar. bohçaya fazla şeyler koymayın zaten. erkek tarafı hazırlar bohçasını ilk önce kız tarafıda ona göre bohça yapar.

Kimisi alıyor canım bende nişan bohçası için almadım zaten nişanda takmak için aldım 350 TL ye casio dan..

1 takım klasik damat pijama ve sabahlık takımı
1 takım spor pijama takımı
1 adet beyaz gömlek + kravat
1 çift terlik
2 çift normal çorap + 2 çift takım kıyafet altına giymek için çorap
1 adet kalın triko kazak gibi fermuarlı hırka aldım
nivea traş kremi + nemlendirici + balsam + duş jeli + gilette mac traş bıçağı ve yedek bıçağı + parfüm/deodorant/duş jeli takımı
siyah ve beyaz olmak üzere
2 adet boxer + 2 adet atlet

Bunlar benim bohça için aldıklarım canım..

aaa saolun valla çok iyiymiş...öğreniyorum valla herşeyi burda:)buarada dagide şuanda indirim var,bahçelievler metroporttaki dagide bide fatihtekine gittim ben,herşey baya indirimli...bilginiz olsunsengözlerimebaksanab

aaa saolun valla çok iyiymiş...öğreniyorum valla herşeyi burda:)buarada dagide şuanda indirim var,bahçelievler metroporttaki dagide bide fatihtekine gittim ben,herşey baya indirimli...bilginiz olsunsengözlerimebaksanab

aa nasıl fiyatlar canım ben en son gittiğimde işte bir boxer 17 tl felandı yani.. düştüyse toplu alayım :)

Dagide hep large bedenleri indirimde, normal bedenler yine çok pahalı.
Ben de casiodan 250 tlye cok guzel bir saat almıştım Şubat'ta doğum gününde taktığım için, nişanda bi daha almama gerek kalmadı böylece.

Bu arada kızlar hep indirimleri takip ettim, hem kaliteli hem de yine de daha hesaplı almaya çalıştım.Bu şekilde bile baya tutmuş yine.İndirimsiz alamazdım kesinlikle.

Biri Damattan, biri Garibaldiden çok şık iki gömlek aldım,
Sarardan kravat,
Cüzdan Sarardan.
2 çorap Sarardan,
Pijaması Kom,
Kol düğmeleride Garibaldi'den çok şık.

Ben sabahlık almadım kullanılmıyor çünkü, alırsam bir pijama takımı daha alıcam, çamaşırları ve traş takımı (traş losyonu,jeli,kremi,şampuanı,vücut şampuanı parfümü vs) ve terliği kaldı kızlar, Temmuza kadar onlarda hazır olur inşallah.Herhalde indirimleri takip ettiğim için 450-500 e mal olucak bana. İçinde saat yok.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada Nişanım Temmuz'da kızlar:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dagide hep large bedenleri indirimde, normal bedenler yine çok pahalı.
Ben de casiodan 250 tlye cok guzel bir saat almıştım Şubat'ta doğum gününde taktığım için, nişanda bi daha almama gerek kalmadı böylece.

Bu arada kızlar hep indirimleri takip ettim, hem kaliteli hem de yine de daha hesaplı almaya çalıştım.Bu şekilde bile baya tutmuş yine.İndirimsiz alamazdım kesinlikle.

Biri Damattan, biri Garibaldiden çok şık iki gömlek aldım,
Sarardan kravat,
Cüzdan Sarardan.
2 çorap Sarardan,
Pijaması Kom,
Kol düğmeleride Garibaldi'den çok şık.

Ben sabahlık almadım kullanılmıyor çünkü, alırsam bir pijama takımı daha alıcam, çamaşırları ve traş takımı (traş losyonu,jeli,kremi,şampuanı,vücut şampuanı parfümü vs) ve terliği kaldı kızlar, Temmuza kadar onlarda hazır olur inşallah.Herhalde indirimleri takip ettiğim için 450-500 e mal olucak bana. İçinde saat yok.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada Nişanım Temmuz'da kızlar:)

Canım bende istemedim sabahlık felan almayı ama annem babam çarşıya çıkıp bana sormadan almışlardı ay çok rezil ya saten pijama takımı va sabahlık sevgilimi düşünemiyorum öyle kaydirigubbakcemile3 Benim nişan MAYIS ayında abooowww akannehir

canm metroport ta baktığım yerde şöle yapmışlar ki;bi paketin içine 2 tane boxer koymuşlar,1 fiyatına 2 tane almış oluyorsun!atlet ve falinada da öyle!pijama takımlarıda 70-80 falan gibi...bayan iç çamaşırı 2li takımlar 40 tl gibi...bla bla...mağazada ki kız daha değişk bişeyler daha anlattı,alırsınız çeyizde göstermelik durur,kullanmazsınız,bize getirince daha değişik bişey veririz dedi ama tam olark orasını anlayamadım:roflol: kaydirigubbakcemile3

buarada pinkycim canm kampanyaları takip etmişsin ama bak iyi markalardan aldığın halde fiyat iyi çıkmış;)tebrük ediyorm seniolumunekankayizsmile bize de anlatsana biraz o takip ettiğin kampanyaları canm besositososito

canm metroport ta baktığım yerde şöle yapmışlar ki;bi paketin içine 2 tane boxer koymuşlar,1 fiyatına 2 tane almış oluyorsun!atlet ve falinada da öyle!pijama takımlarıda 70-80 falan gibi...bayan iç çamaşırı 2li takımlar 40 tl gibi...bla bla...mağazada ki kız daha değişk bişeyler daha anlattı,alırsınız çeyizde göstermelik durur,kullanmazsınız,bize getirince daha değişik bişey veririz dedi ama tam olark orasını anlayamadım:roflol: kaydirigubbakcemile3

buarada pinkycim canm kampanyaları takip etmişsin ama bak iyi markalardan aldığın halde fiyat iyi çıkmış;)tebrük ediyorm seniolumunekankayizsmile bize de anlatsana biraz o takip ettiğin kampanyaları canm besositososito

Sağol tatlım benim. Tabi cnm karşılaştıkça yazarım. Mesela şimdi yine hepsiburada 150 tl den 70 e düşen garibaldi marka dar kesim süper gömlekler şimdi kampanyalar bölümünde 35 e düşmüş, Kravatlarda aynı şekilde epey indirim var canım sadece 1 hafta için. Sarar shop'ta da %40 indirimler var, Yaa epey uğraşmışım yaf şimdi düşündümde kampanya peşine düşmektenkaydirigubbakcemile3..Bir bakın sizde ayolbayanssulusmile

Sağol tatlım benim. Tabi cnm karşılaştıkça yazarım. Mesela şimdi yine hepsiburada 150 tl den 70 e düşen garibaldi marka dar kesim süper gömlekler şimdi kampanyalar bölümünde 35 e düşmüş, Kravatlarda aynı şekilde epey indirim var canım sadece 1 hafta için. Sarar shop'ta da %40 indirimler var, Yaa epey uğraşmışım yaf şimdi düşündümde kampanya peşine düşmektenkaydirigubbakcemile3..Bir bakın sizde ayolbayanssulusmile

Kızzzz sende benim gibi hepsiburada com culardanmısın kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

kızlar biz hiç indirime denk gelemedik kaydirigubbakcemile3 bizim 1000-1500 tl arasındaydı damadın bohçasında takım elbise , traş makinası falan vardı . siz şanlısınız hihoyyyt

kızlar biz hiç indirime denk gelemedik kaydirigubbakcemile3 bizim 1000-1500 tl arasındaydı damadın bohçasında takım elbise , traş makinası falan vardı . siz şanlısınız hihoyyyt

oyyy guşummmmm nişan bohçaına koymuyoruz biz ya taım elbise felan mesela ben gidicem yanına yada o gelicek istanbula birlikte gidip takımlarımızı alıcaz işte... nişan bohçası nişan günü verilmiyormu ya kafam karıştı aldığımız takım nişanda giyeceği takım değilmi?.. siz nişan takımı dışında başka bir takımdamı alıyorsunuz?..CADIARZU

benim bildiğim kadarıylann,bohça alışverişnde nişanda giyilecek kıyafetler alınır!aa yoksa o sözdemiydi?:bbo: kafam karştı gülm valla yaw!

Back