• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan bohçalarımız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
4 ay önce nişanlandım kızlar sizlerlede paylaşmak istedim hem fikir olsun diye :16:
düğünde uğraşmayalım diye nişanda hepsini yaptık. bazılarının içlerini çekemedim malesef unutmuşum :17:

bana gelen bohçalar
:16:

$benim (9).jpg $benimm (1).jpg $benim (6).jpg $benim (1).jpg $benim (2).jpg $benim (3).jpg $benim (4).jpg $benim (5).jpg $benim (7).jpg $benim (8).jpg $benim (10).jpg $benimm (2).jpg

anneme,babama,kardeşlerime, dedeme ve babanneme gelenler ve hepsi :16:

$hepsii (1).jpg $hepsi.jpg $dedemin.jpg $babanemin.jpg $annemle babamın.jpg $2 kız kardeşim.jpg $hepsii (2).jpg

benim aşkıma yaptıklarım :16:

$aşkımın (1).jpg $aşkımın (3).jpg $aşkımın (4).jpg $aşkımın (5).jpg $aşkımın (6).jpg $aşkımın (7).jpg

kayınvalidem ve kayınpederime yaptıklarım

$KAYINVALİDEM (2).jpg $KAYINVALİDEM (3).jpg $KAYINVALİDEM (1).jpg

2 eltime,görümceme ve babanne ve dedeye yaptıklarım :16:

$ELTİM (1).jpg $HEPSİ (3).jpg $HEPSİ (5).jpg $HEPSİ (1).jpg $ELTİM (2).jpg

Son düzenleme:
maaşallah canım :) çok güzeller, ben de bu konuda fikir almak için girmiştim, bi aorum var ama, bu valiz i sen mi yaptın sana mı geldi ?

canım ilk paylaştıklarım bana ve aileme gelenler en alttakiler ise benim yaptıklarım bohçaya kurdelediklerim benim onlara yaptıklarımı üstlerine yazmıştım kimlerin olduğunu. onlarda öyleymiş her şey açık diziliyormuş bizde bohçaya böyle sarılıyor :16:

Back