Nisan Bebekleri ve Cicileri

AysunEge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.834
3
kızlar bebekler büyüyor ve büyüdükçe de ihtiyaçları artıyor.
malum sonbahar ve kış derken bebeklere ne kadar çok alınacak var aslında.
burda bebeklerimize aldığımız şeyleri yazarsak fikir alışverişinde bulunursak güzel olur diye düşündüm.
ege'ye sepeti ve anakucağı dar geliyor,ayaklar bir tarafta kafası diğer tarafta...
eylülde park yatak almayı düşünüyoruz ve en kullanışlı hangisi diye araştırıyorum.
anakucağı gündüz sallayarak uyutmam için kolay oluyordu ama 1 ay sonra kullanamıcaz sanırım.
ev artık soğuk oluyor uzun kollu giydiriyorum
yarım kollu,uzun kollu atlete ihtiyacımız olduğunu farkettim.
sizlerinde almam gerekiyor dediğiniz şeyler varsa hadi yazalım..

Son düzenleme:
ayy kızlar sizin oralarda da var mı benm kızıma çok gelen oldu bebek görmeyee o kadar çok kıyafeti var ki inanırmısınz tam 15 tana geceligi var sıpann kıyafet desenn birsürü ben kızıma
valla beyaz badi uzun kollu çok lazım oluyooo özellkle kışın pantoln daha sıcak tutuyo ama ben daha bulamdım sıpaya göreee

evde giyebileceği kıyafet bizede getirdiler ama dışarısı için iyi bir alışveriş gerekiyor.
ege üzerini ayaklarıyla açıp duruyor bize uyku tulumu şart oldu.

bizede çok kıyafet geldi bnden çok kıyafeti var kurbağanın artık 2. bebeğe kaldırıcam gerçi kız olursa ne yaparım bileemem ben duramam alırımzemuszemus

ayy öle valla ben çogunu kaldrdm hem küçük geliyo bazısı zaten zeynep olalı kendimden çok kızıma alışverş yapıyorum en çok ona alıyorum bişeylerrrr

egeninde hiç giymeden küçülen kıyafetleri var.
saklıyorum onları ama ben 2.çocuğu düşünmüyorum:)

düşün düşüüüüünnnn çok güzeell olcak bi tanede kız olur ooohhhhhh ne gzl oluurrr biizimkinin ismi bile hazır kız olursa nehir erkek olursa poyraz olacak inş.

düşün düşüüüüünnnn çok güzeell olcak bi tanede kız olur ooohhhhhh ne gzl oluurrr biizimkinin ismi bile hazır kız olursa nehir erkek olursa poyraz olacak inş.

ege büyüyecek oh tamam rahat edicez artık derken yine bir bebek ve aynı şeyleri yaşamak.....
erkek olursa evde 3 erkekle nasıl başa çıkıcaksın,onların arkasını toplayıp durcaksın..:roflol:

orası öyle tabii ama bence tek çocuk olmz yaaa bu bnm kendi fikrim yani şahsen ben yapacağım Allah'ım bana nasip ederse çok istiyorum demiride çok istemiştim ilkinde tutturmuştuk:kedi::roflol:

ozaman allah gönlüne göre versin diyeyim canım.
insanınkardeşinin olmasıda ayrı bir güzel ama cesaret işte

bende deli cesareti var çünkü ben sezeryandan çok korkuyoruummm ve mecburen bnmki sezeryn olacakkkkkk

dün silivri max'ye gittik ve toyiki mağazasında mama sandalyesi gördüm(kraftın)
bizim bebekler tam oturamıyor ya yarı oturur yada yatar pozisyona da alınabiliyor.
çok beğendim.
park yatak beğendik ama aynı ürüne birde burda bakıcaz.
ayyy birde tavşan bir oyuncak gördüm tekerlekli ege kaybolduğunda evde peşinden gidip ege diye bağırıyormuş.ama 100 küsüratlıydı sanırım.
ege için kışlık alışverişi yaptık biraz Lc vaikiki'den hem fiyatları uygun hemde harika şeyler vardı.
bayramlığını da aldık.

aysuncm hayırlı olsn kuzun bayramlıkları resminide koy istersen bu arada nasl bişey yazlık tarzımı kışlıkmı ben çok karrsz kalıyorum eylülün sonuya hava soguk mu olur sıcak mı olur diyee

dün silivri max'ye gittik ve toyiki mağazasında mama sandalyesi gördüm(kraftın)
bizim bebekler tam oturamıyor ya yarı oturur yada yatar pozisyona da alınabiliyor.
çok beğendim.
park yatak beğendik ama aynı ürüne birde burda bakıcaz.
ayyy birde tavşan bir oyuncak gördüm tekerlekli ege kaybolduğunda evde peşinden gidip ege diye bağırıyormuş.ama 100 küsüratlıydı sanırım.
ege için kışlık alışverişi yaptık biraz Lc vaikiki'den hem fiyatları uygun hemde harika şeyler vardı.
bayramlığını da aldık.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tavşan olayına bayıldım o ne yaaa robot gibi yani

kızlarrr dün debenhams a gittim aklımı kaçıracaktım koşarak çıktım valla o kadar güzel kıyafetler vardı ki bebişler için. bu arada c&a e de çok güzel kışlıklar gelmiş. next te de indirim vardı yazlık bebiş kıyafetlerinde. allahım zor durdurdum kendimi almamak için.

$qv_2009_08_24_15_17_20_86.jpg

$qv_2009_08_24_15_17_03_896.jpg

$qv_2009_08_24_13_52_16_897.jpg

$qv_2009_08_24_13_47_56_448.jpg
1.kombine ettiğim takım.
mont 6-12 aylık diğerleri 3-6 aylık

X