Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 yıllık evliyşm bşr aşılma deneyimim oldu .Nasipse nisanda bereketli yağmurlarla tüp bebek yaptıracağım daha önce yaptıran ve ya yaptırmayı düşünen tüm arkadaşları bekliyorum deneyimleri ,tedavileri ve bilgileri paylaşmak istiyorum şuan dha ve folbiol kullanıyorum bitkisel destek konusunada açığım çörek otu ve bal kullanacağım başka önerileriniz varsa beklerim hepimizin kalbinden geçen ve hayırlı olan nasip olsun inş.
selam canım ben 32 yaşındayım ve inşallh benimde nisan adetimle başlıyorz tedaviye.. Ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum bende çikolata kisti var bi müddet ilaç kullandım tüp bebeğe geçebilirz dedi doktorum. merkezi kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili ve başarılılar :))
Merhaba Arkadaşlar ben de istanbul tüp bebek merkezi dr aret kamar veya ataşehir memorıal doç.dr. cem demirel arasında kaldım tecrubesi olanlar fikir verirse sevinirim ilk denemem olacak kısmetse
arkadaşlar bende özel mersin tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek transferimi 13 nisanda gerçekleştirdim.doktorum NECİP ÖZTÜRK ve güler yüzlü ekibine bana bu güzel duyguyu yaşattıkları için minnettarım. inş.allahım bebeşimide kucağıma almak nasip eder. asla umutsuzluğa düşmeyin allahım hepimizin yanında olsun önemli olan tek pozitif sonucu görmek değil meleğimizi kucağımıza almak.bugun tekrar tahlilim var duanızı ne olur esirgemeyin.
Arkadaşlar inşallah hamile kalan çok arkadaşımız vardır.
Hamilelikte neler kullanıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz ben folik asit kullanıyorum birde centrum materna plus dha diye bir ilaç var içerisinde bir balkı yağı birde b12 vitamini var ama emin olamıyorum ilacı almak için çünkü hamilelikte dha kullanılabilirmi bilen biri varsa lütfen cevap yazsın sevgiler :)