Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi doktora gittiniz tüp bebek içinKızlar konuyu açtım ama baya bi zamandan beri yazamadım bu gün başladım çok şükür tüp bebeğe inşallah herşey olumlu gider şu mübarek aylarda lütfen dua edelim birbirimize Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın
Diyarbakır bahçeci ye gitti. Bugün transfer günüm 10 yumurta aldılar 9 su döllendi . 5.Güne 7 Tanesi ulaştı 6 tane donduracagızHangi doktora gittiniz tüp bebek için
Benim çok hafif bir ağrım oldu ağrı kesici yaptılar bı daha hiç ağrım olmadiKızlar yumurta toplama acıyormu anesteziden sonra nasıl olunuyor ben samsunda fakültede yaptırıyorum
Transfer acıtıyormu nasıl oluyor alttan muayne gibi miKızlar ne yaptınız hamile kalan varmı bayağı olmuş ben yarın transfere gidiyorum inşallah olur
Yok canım hiç acımıyor rahim ağzına birşey takıyorlar sonra uzun bir şey sokuyor ince ve embriyoyu bırakıyor ve ultrasondan izliyorsun zaten 5 dk bir işlem korkulacak hiç birşey yok sadece sıkışık olman biraz zor oluyorTransfer acıtıyormu nasıl oluyor alttan muayne
Anladım canım ilk olucak biraz heyecanlıyım rapor hemen çıkıyor mu peki bilgin var mıYok canım hiç acımıyor rahim ağzına birşey takıyorlar sonra uzun bir şey sokuyor ince ve embriyoyu bırakıyor ve ultrasondan izliyorsun zaten 5 dk bir işlem korkulacak hiç birşey yok sadece sıkışık olman biraz zor oluyor
Valla o konuda bilgim yok ben özelde yaptırdımAnladım canım ilk olucak biraz heyecanlıyım rapor hemen çıkıyor mu peki bilgin var mı
Bende transfer olmayı bekliyorum daha önce aşılama yaptırdım o da böyleydiYok canım hiç acımıyor rahim ağzına birşey takıyorlar sonra uzun bir şey sokuyor ince ve embriyoyu bırakıyor ve ultrasondan izliyorsun zaten 5 dk bir işlem korkulacak hiç birşey yok sadece sıkışık olman biraz zor oluyor
Aynen aşılamadaki gibi hiç korkulacak bir işlem degilBende transfer olmayı bekliyorum daha önce aşılama yaptırdım o da böyleydi
Fiyatı ne kadar acabaBu ay başladık transfer yapılacak dondurulmuş embriyomuz var 2 tane. 3 . Tüp bebek olacak hayırlısı olur inşallah hepimiz burda mutluluğumuzu paylaşırız
Çizik neden yapılıyor kiii onu anlamdımBen dün ilaçlar, yumurta takibi, muayene ücreti toplam 17 bin verdim.toplama ve transfer 50 TL. Birde çizik için ödeme yaparız. Bu arada aranızda çizik yaptıran var mi