• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN AYINDA BAHÇECİ’DE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYAN VAR MI

Bende Nisan 1 inde görüştüm bisikleti olmazsa Mayıs adetinde başlıcaklar şimdi vitamin kullanmaya başladım sizin doktorunuz kim

Yaşıma göre yumurta sayım azmış sorunum sadece bu 2.02 amh yaşım 26

Ben cem çeliğe başlıyorum 5 bucuk senelik. Evliyim.bence bekleme madem girdiniz yola yolunuz uzak başlayın sonra ilerde neden geç kaldım. Diye düşünürsünüz

Ilk tüp bebeginiz mi acaba
Cem beyde evet ilk tüp bebek denemem ama normalde 7 denemem sadece 1 kere kimyasalkimyasal gebelik oluştu o kadar tutmama sebebi.ne bilinmiyor bakalım bu denemede nolcak bilmemm yumurtada çıkıyor 5 günde geliyor ama tutmama sebebi ne bilinmiyor işte doktorlarda bişey demiyorum bu zamanda kadar hep 1 aylık. Tedavi oldum ne ngs ne rahim dinlendirme hiç olmadı

Cem beyde evet ilk tüp bebek denemem ama normalde 7 denemem sadece 1 kere kimyasalkimyasal gebelik oluştu o kadar tutmama sebebi.ne bilinmiyor bakalım bu denemede nolcak bilmemm yumurtada çıkıyor 5 günde geliyor ama tutmama sebebi ne bilinmiyor işte doktorlarda bişey demiyorum bu zamanda kadar hep 1 aylık. Tedavi oldum ne ngs ne rahim dinlendirme hiç olmadı
Tam sizin durum gibi olan bir yakınım Bahçeci de çocuk sahibi oldu bende onun tavsiyesi üzerine seçtim Bahçeci yi

Merhaba benimde 4 yumurtam dün toplandı bugün aradılar 1 i döllenmiş çarşambaya arıycaklar yine hayırlısı ınşallah

Ben 33 yaşındayım Benim amh 1.Sizin doktorunuz kim?Bana doktor biraz daha bekle istersen dedi ama ben yurt dışından geldiğim için gelmişken yaptırayım zaman kaybetmeden dedim.
tedaviniz hayırlı olsun Benimde dr kendisi idi ama kendisini görene ASK OLSUN Lale hn iyi dir ama siz onları yönlediriyorsunuz Mustafa hoca bunu soylemişti nasıl yapalım diye yoğunlar çok sukur pozitif görduk

tedaviniz hayırlı olsun Benimde dr kendisi idi ama kendisini görene ASK OLSUN Lale hn iyi dir ama siz onları yönlediriyorsunuz Mustafa hoca bunu soylemişti nasıl yapalım diye yoğunlar çok sukur pozitif görduk
Benim yumurta toplama işlemimi kendisi olmadığı için başka doktor yaptı böle olacağını bilseydim kendisine gitmezdim diğer doktorların ilk görüşmesi ücretsiz iken kendisine 750 tl verdik ayrıca ben bütün testlerimi yurt dışında yaptırdım hiçbir test yapmadılar

Back