- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
- Konu Sahibi Nergizolsun
Merhaba bayanlar ben 3 Nisa’nda Bahçeci Tüp Merkezinde tedaviye başladım.Başka başlayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum Mustafa bey.İnşallah bir an önce başlarsınız beklemek çok zor.Sizin sorununuz Ne?Bende Nisan 1 inde görüştüm bisikleti olmazsa Mayıs adetinde başlıcaklar şimdi vitamin kullanmaya başladım sizin doktorunuz kim
Ben 33 yaşındayım Benim amh 1.Sizin doktorunuz kim?Bana doktor biraz daha bekle istersen dedi ama ben yurt dışından geldiğim için gelmişken yaptırayım zaman kaybetmeden dedim.Yaşıma göre yumurta sayım azmış sorunum sadece bu 2.02 amh yaşım 26
Ilk tüp bebeginiz mi acabaBen cem çeliğe başlıyorum 5 bucuk senelik. Evliyim.bence bekleme madem girdiniz yola yolunuz uzak başlayın sonra ilerde neden geç kaldım. Diye düşünürsünüz
Ilk tüp bebeginiz mi acaba
Cem beyde evet ilk tüp bebek denemem ama normalde 7 denemem sadece 1 kere kimyasalkimyasal gebelik oluştu o kadar tutmama sebebi.ne bilinmiyor bakalım bu denemede nolcak bilmemm yumurtada çıkıyor 5 günde geliyor ama tutmama sebebi ne bilinmiyor işte doktorlarda bişey demiyorum bu zamanda kadar hep 1 aylık. Tedavi oldum ne ngs ne rahim dinlendirme hiç olmadıIlk tüp bebeginiz mi acaba
Ilk tüp bebeginiz mi acaba
Tam sizin durum gibi olan bir yakınım Bahçeci de çocuk sahibi oldu bende onun tavsiyesi üzerine seçtim Bahçeci yiCem beyde evet ilk tüp bebek denemem ama normalde 7 denemem sadece 1 kere kimyasalkimyasal gebelik oluştu o kadar tutmama sebebi.ne bilinmiyor bakalım bu denemede nolcak bilmemm yumurtada çıkıyor 5 günde geliyor ama tutmama sebebi ne bilinmiyor işte doktorlarda bişey demiyorum bu zamanda kadar hep 1 aylık. Tedavi oldum ne ngs ne rahim dinlendirme hiç olmadı
Amin inşallahİnşallah hayırlısıyla bizde anne oluruz
Hangi doktora acabaBende bugün başladım Bahçecide
Mustafa Bahçeçi’ye başladım ama yumurta takibini kendi yapmıyorHangi doktora acaba
Diyarbakır zeki akkum daHangi doktora acaba
Selam bende bahçeci fulyaya gidiyorum,yumurta büyütme için hangi ilaç dozlarını kullandın ?Benim doktorum Mustafa bey.İnşallah bir an önce başlarsınız beklemek çok zor.Sizin sorununuz Ne?
İnşallah o bi tanesi de tutar hayırlısıyla e taze transfer mi olcak acabaMerhaba benimde 4 yumurtam dün toplandı bugün aradılar 1 i döllenmiş çarşambaya arıycaklar yine hayırlısı ınşallah
tedaviniz hayırlı olsun Benimde dr kendisi idi ama kendisini görene ASK OLSUN Lale hn iyi dir ama siz onları yönlediriyorsunuz Mustafa hoca bunu soylemişti nasıl yapalım diye yoğunlar çok sukur pozitif gördukBen 33 yaşındayım Benim amh 1.Sizin doktorunuz kim?Bana doktor biraz daha bekle istersen dedi ama ben yurt dışından geldiğim için gelmişken yaptırayım zaman kaybetmeden dedim.
Benim yumurta toplama işlemimi kendisi olmadığı için başka doktor yaptı böle olacağını bilseydim kendisine gitmezdim diğer doktorların ilk görüşmesi ücretsiz iken kendisine 750 tl verdik ayrıca ben bütün testlerimi yurt dışında yaptırdım hiçbir test yapmadılartedaviniz hayırlı olsun Benimde dr kendisi idi ama kendisini görene ASK OLSUN Lale hn iyi dir ama siz onları yönlediriyorsunuz Mustafa hoca bunu soylemişti nasıl yapalım diye yoğunlar çok sukur pozitif görduk