- 2 Şubat 2009
- 85
- 0
- Konu Sahibi YeniBahar27
amin canım inşallahhh.allah razı olsuncanım tebrik ederim cok güzel bir haber bu hamiş haberlerini almak bizlere moral oluyo allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallahhh.allah razı olsuncanım tebrik ederim cok güzel bir haber bu hamiş haberlerini almak bizlere moral oluyo allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun.
canım normalde adet sancılarım oluırdu bu ay bende hiç bir belirti yok sadece günde birdefa sağ kasığıma sankı birsey batıyor sürekli birseyler istiyor canım allahtan hayırlısı hepimiz için kan testi sonucunu bizlerede bildir canım
inş.hamilesindir canım.heveslendirmek istemem ama benimde öle oluyodu.inşallah inşallah:Saruboceq:
inş canım çok saol
ilayda tam olarak belirtilerini yazarmısın.benim normalde çok sancım olurdu.ama bu ay yok sadece bacaklarım çok ağrıyor ve kasıklarıma hem sağ hem sol kramplar girio.beklesemmi yapsammı test.korkuyorumda çünkü 4 ay öncede boş gebelikti yine aynısı olurmu acaba:çok üzgünüm:
olmaz inşallah canım
benimde bacaklarıma ağrı yapıodu.sağ ve sol kramplar giriyodu.ani hareket yaptığımda kasığımda bi ağrı gibi bişi oluodu.
canım adetinin geçmesini bekle ondan sonra yap bence
benim 5-6 gün geçti ondan sonra yaptım.ınşallah hamilesindir:Saruboceq:
canım belirti derken ben hamile olup olmaadığım şuanda belli değil ama adetime 2 gün var bende hiç bir belir yok adet olucağım dönemlerde sürekli kasıklarım be belim ağrırdı şuan öyle belirtilerim yok işyerindeyken sürekli uyku halım var sürekli birşeyler yeme hissi var
birde ben buay doktora gittim adet dönemimde patlamayan bir yumurtan var dedi bana bir haftalık vajınadan ve ağızdan antipıyotık verdi sizce arkadaşlar benim hamile olma ihtimalim varmıdır
Ben geçen ay çok düşündüm çok dinledim kendimi daha adet günüm gelmeden 3kez test yaptım yok buram ağrıdı midem bulandı canımm bişey istedi bu ay çok takmamaya çalışıyorum geçen aya göre daha iyiyim ama yine de insanın aklına takılıyor karnım ağrıyınca gaz yada kist ağrısı diyorum içimde de öyle bir his yok nedense geçen ay her ağrıyı hamilelliğe bağlıyordum yok bu ay düşünmemeye çalışıyorum ağrım da daha az geçen aya göre zaten gerçi daha adete çok var mirmirmirmir herşeyin hayırlısı
canım bencede takma olursa olacak zaten dimi.sana diyorum ama bende farksız değilim. kaydirigubbakcemile3 perşembe dr gidicem bende umutlarım ona bağlı.eğer bi gelişme varsa umutlanıım yoksa zaten umutlnamayada gerek kalmıcak. senağlama
evet canım kıst oluyo benim doktorumda önemli değil dedi ama sorun yaptım galıba ben kendimce bu ayda bende hiçbir adet belirtisi yok acaba hamilemiyim diye düşünüyorum yada ilaçlardan sonra hemen hamile kalabilirmiyim diye düşündüm inş hepimizin bu ay yüzü güler
kızlarrrrrdün sabah test yaptım ve hamileyimmm.
rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.sizler için de dua ediyorum.